2777
2789
عنوان

ذکر ❤🌱

132 بازدید | 11 پست

💞💞💞💞💞💞💞💞

*شروع ختم👇🏽 دعایی_بــرای_خوشبختی*

*_يَا صَالِحُ‏ وَ يَا أَبَا صَالِحٍ‏ أَرْشِدُونَا إِلَى الطَّرِيقِ يَرْحَمُكُمُ اللَّه_*

🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

این دعارو هر روز بخونین با اعتقاد و ایمان کامل برای خوشبختی حتی میتونین حفظش کنید بعداز نماز هاتون بخونین

💞💞💞💞💞💞💞💞

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤

خودت نتیجه گرفتی؟ 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولین بارمه میبینم منبعش چیه؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
خودت نتیجه گرفتی؟ 

چقد امضات وصف حال منه، تو دیگه چرا؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
چقد امضات وصف حال منه، تو دیگه چرا؟

این خلاصه زندگیمه🥺

چقدر دلم گرفت ازاینکه یک نفر دیگه هم سرنوشتش بده

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
خودت نتیجه گرفتی؟ 

گلم تازع با این گروه ذکر آشنا شدم دوست داشتم  واسه  دوستان  نی نی سایت هم بزارم 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
این خلاصه زندگیمه🥺 چقدر دلم گرفت ازاینکه یک نفر دیگه هم سرنوشتش بده

نمیدونم چه هیزم تری به کی فروختیم که این شد پیری در جوانی ما

نمیدونم چه هیزم تری به کی فروختیم که این شد پیری در جوانی ما

من آدم های دوروبرم بهم ظلم کردن

من آدم های دوروبرم بهم ظلم کردن

برای من مشکل پیش اومد کاش می تونستی محیطتو عوض کنی... انشالله از این به بعد فقط خوشی باشه توو زندگیت

برای من مشکل پیش اومد کاش می تونستی محیطتو عوض کنی... انشالله از این به بعد فقط خوشی باشه توو زندگیت

چطوری آخه نه پول دارم نه کار

ممنونم عزیزم