2777
2789
گنار خرشانسه😑😐😂😂 کجاش بدبخته ما بیننده بدبختیم که داریم حرص میخوریم😂 که چرا گیر نمیفته و نمشن ...

خرشانس کجا بدببخت از اول فیلم که عاشق یه تن پشم بی خاصیت شد، بعد باباش اسیر شد بعد خودش فراری، بعد نه نه ش مرد بعد خودش کنیز شد 😐 الانم که داره لو میره 

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 گلنار بره با احتشام خیلی بهتره😜 چرا واقعا انقد بد بازیگر اسماعیل رو درست کردن؟😑یکم خوجل م ...

وای نگو اون کراش منو خدا نکنه بگیرتش 😣😣😣

اون یارو که سرشو میبنده رو میزاشتش جای اسماعیل یا چاووش رو 

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
ولی من فقط بخاطر ادا و اصولا آصف این فیلمو میبینم😂😂خیلییی باحاله من با این فیلم فقط میخندم مخصوصا ...

😂🤣🤣🤣

برعکس من به پای این فیلم کلی گریه میکنم به حال گنار🥲🤣

وای نگو اون کراش منو خدا نکنه بگیرتش 😣😣😣 اون یارو که سرشو میبنده رو میزاشتش جای اسماعیل یا چاووش ...

منم نظر این بود همون یارو که دوست اسماعیله یکم بوره رو میزاشتن جای اسماعیل خیلی بهتر بود

نه چاوش سن و سالش به گلنار نمیخوره اخه😄

بیش از حد کش پیدا کرده

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
😂🤣😂یه تن پشم وای کلی خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا دریغ از یکم جذبه و جذابیت مث انسانهای اولیه ست با اون وضع بعد ۳ قسمت همش تو گل خودشو میپلکوند اللنم که فقط لب و دهن  😂😂

منم نظر این بود همون یارو که دوست اسماعیله یکم بوره رو میزاشتن جای اسماعیل خیلی بهتر بود نه چاوش سن ...

ارع منم‌میگم 

رو بوره کراش زدم۰🤧

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
والا دریغ از یکم جذبه و جذابیت مث انسانهای اولیه ست با اون وضع بعد ۳ قسمت همش تو گل خودشو میپلکوند ا ...

اصلا نه خودشو نه بازیشو دوس نداشتم

منم نظر این بود همون یارو که دوست اسماعیله یکم بوره رو میزاشتن جای اسماعیل خیلی بهتر بود نه چاوش سن ...

اره اون خوب بود .

فقط الکی دارع کش پیدا میکنه چیز خاصیم نمیش