2777
2789
عنوان

خدایا بسه دیگه😔💔

191 بازدید | 4 پست

بخدا خسته شدم از خودم اطرافیانم 

رفتم امروز وسایل گرفتم خانواده میگن چقدر گرون گرفتی چقدر زسته ازون طرف آبجیم میگه چقدر خنگی چقدر ساده ای چرا با کار فرمات اونجوری حرف زدی سیاست نداری (مطب زیبایی برای یکی ژل لب زده خراب کرده گفتم اگه میشه لطف کنی یروز اون بیاد آنزیم بزنید بیچاره هرروز میاد التماس میکنه)آبجیم میگه به تو چه اینجوری طرف بهش برمیخوره که کارش بده زنداداشم یچی دیگ خسته شدم بابا بخدا منم آدمم چقدر من ضرفیت  دارم آخه برای  چندرغاز باید سگ دو بزنم ازون طرف اینهمه حرف بشنوم تو خونه هم ک همه باهام درگیرن بی سیایت ساده ...

💔💔

ما اونجوری ک دلمون میخاست زندگی نکردیم اونجوری زندگی کردیم ک مجبور بودیم 🖤

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دارم مهربون باشم دست بقیه رو بگیرم دورو نیستم میزنن سرم خستم کردن

دقیقا منم بخاطر عقد خاهرم از بندر عباس این همه راهو اومدم    شهرستان ۱۷۰۰ کیلومتر    عصری میخاستم جارو بزنم گفت این حرکتا چیه جارو نزن  

موهامو رنگ کردم صبح گفت خاک تو سرت چقدر زشت رنگ کرده برات چقدر بی سلیقه ای   امشب  فقد میوه خوردم بجا شام  مامانم جلو دوتا دایم زن دایم میگه   چرا بلد نیستی رفتار کنی بیا    بمون تا اخر سفره  باش  ما غدا مونو بخوریم ابرومو برد  حالم بده  با شوهرمم دعوام شد   اصلا حواصش به من   و پسرم نیست  فدرا میخام برگردم بندر عباس   😭😭😭😭  وای بریدم دیگه مثلا خیر سرم اومدم       تفریح عید عقد خاهرم بهم خوش بگذره

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را