2777
2789
عنوان

بستن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 13224 بازدید | 46 پست
میشه حدیثشو بفرستی مام بخونیم؟ هرکی عقایدش محترمه عزیزم اما من خیلی تحقیق کردم گناه پیش دعا نویس رف ...

تو گوگل هم بزنی هست

همونطور ک مراجعه ب پزشک لازمه شما وقتی مریض میشی هم لابد میری تو بغل خدا خوبت کنه

چه ربطی داره همون باطل هم به اذن خدا اثرمیکنه دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو گوگل هم بزنی هست همونطور ک مراجعه ب پزشک لازمه شما وقتی مریض میشی هم لابد میری تو بغل خدا خوبت ک ...

چرا واقعا داری تلاش میکنی پای یکیو تو اینکارا باز کنی؟

میدونسی حق الناس؟

تا هرکجا پیش بره گناهش پای شماها نوشته میشه

من تو گوگل سرچم کردم حدیث شمارو ندیدم

گلم💋❤️

چرا واقعا داری تلاش میکنی پای یکیو تو اینکارا باز کنی؟ میدونسی حق الناس؟ تا هرکجا پیش بره گناهش پا ...

میدونستی با حرفای الکی میتونی آیندشون نابود کنی؟ 

من خواهرم دعا داشت آخرم ازدواج بد کرد و تمام

درصورتیکه اگر پیش آدم درست باطل می‌کرد اینطور نمیشد من خودم دعا داشتم کلی قرآن ختم کردم تمام راهکاری قرآنی انجام‌دادن باطل نشد چون بعضی دعا ها فقط باید بری باطل کنی تا ازبین بره همشون ب راحتی نمیرن

اینم بگم پیش هرکسی نباید رفت چون ممکنه کارو بدترکنن

جهان سومی تویی و افکارت اگه ب درد آدمایی ک براشون دعاکردن گرفتار میشدی میفهمیدی مجبورن

از کجا میدونی نیستم؟بخت منم مثل اینکه میکن بستن ولی نه رفتم پیش دعا نویس که سوال کنم نه چیزی طرف تورومم بگه بختتو بستم برام مهم نیست چون من خدام پ میشناسم عینه شماها محتاج دعا نویس و باطل اینا نیستم 

کاملا معلومه کی چحوریه

از کجا میدونی نیستم؟بخت منم مثل اینکه میکن بستن ولی نه رفتم پیش دعا نویس که سوال کنم نه چیزی طرف تور ...

امیدوارم بعدا هم پشیمون نشی 

اگه ازدواج خوب کردی آخرش اونوقت میتونستی با صراحت بگی بعدشم دعا انواع مختلف داره

امیدوارم بعدا هم پشیمون نشی  اگه ازدواج خوب کردی آخرش اونوقت میتونستی با صراحت بگی بعدشم دعا ا ...

ببین قربونت برم من نمیگم نیست که هست 

ولی همشون تا چهل روز اثر دارن 

بخدا ادم خودشو قاطی نکنه خیلی بهتره 

من تو چنتا پیام قبلیمم گفتم من تو خانواده ایم که همه زنعموهام به خون من تشنه ان 

کاملا بی دلیل 

به گوشمم رسیده میرن برای دعا

اما همیشه مادرم میگه فقط به خدا بسپرشون هیچوقت حتی اجازه نداده دهنمو باز کنم بگم پیش دعا نویس بریم

باز خوبه یه مدرک هست برا حرفم بله حدیثه شما سندی داری برا حرفت ک بنده خدارو گول میزنی؟ 

این گول زدنه بی انصاف؟ اینکه من به یکی میگم به خدا توکل کن دعا بخون گول زدنه؟

واقعا از این حرفت دلم شکست

چقد دل سیاهن بعضی ادما

اونقدر از اون کارها کرده خواهرم کوچیکه من متولد ۸۵ بود سه سال پیش ۱۲ سالش بود زن عموم پیشه من کاملا تاریخ تولد خواهرم رو از خواهرم می پرسید اون هم کاملا گفت زن عموم لبخند زد حاضرم قسم بخورم ماله اون رو هم بسته