2777
2789
عنوان

بستن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 13224 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ینی دیگ باز نمیشه

عزیزم اگه بخوای بری پیش دعا نویس مطمعن باش از این بدترم میشه 

فقط برو تو بغل خدا

چه قدرتی بالاتر از خداهست؟اگه خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته همچی دست خداست 

تو بسپر به خدا خودش حل مبکنه ایشالا که یه ازدواج خوب نصیبت شه

ولی خواهرانه بهت میگن راه جادو و دعا و اینارو به زندگیت باز نکن

فقط قران بخون و با خدا صحبت کن 

بله رن عمو من بسته هست بخته خواهرم رو همینکه باز کردیم براش خواستگار اومد 

آخه واسه بستن بخت مگه نباید پول بدن ب مولا ..یعنی اینقد درگیر طرفن ک حاضرن پول خرج کنن؟!  ممکنه باشه ن ک نیس ولی ب تلقین و قانون جذب ام هست

من ازاین همه مرگ بی گناه،مردنم میگیرد...  

یه وان یکاد یا چهار قل بگبر بنداز گردنت از همه ی بلاها دور میشی 

جوشن کبیر و ایت الکرسیم خوبه 

عزیزم من خودم کل فامیلام دستشون تو دعاست ولی به چشم دیدم کسی که میره پی اینکارا یه روز خوش نمیبینه 

چه کسی که میره دعا بنویسه چه کسی که میره باطل کنه

توکل به خدا داشته باش اون بیناست به همچی مواظب همه ی ماست نگران نباش قربونت برم 

عزیزم اگه بخوای بری پیش دعا نویس مطمعن باش از این بدترم میشه  فقط برو تو بغل خدا چه قدرتی بال ...

باطل سحر گناه نیست حتی حدیث هم داریم چون یه کار اجباریه کسی دعا کرده باید بری پیش کاربلد باطل کنه ولی ن هرکسی

منم پیش یه خانومی استخاره گرفتم گفت دعا داری و اینا واقعا باطل کردم تا رفع شد خانومه هم استخاره هاش خیلی دقیقه فقطم باقرانه هرچی میگه صدردذرصده واسه همین باور کردم دعادارم

آخه واسه بستن بخت مگه نباید پول بدن ب مولا ..یعنی اینقد درگیر طرفن ک حاضرن پول خرج کنن؟!  ممکنه ...

خواهر من کلا خواستگار نداشت پدربزرگم رفته بود پیش دعا نویس اون هم مشخصات یک شخص رو داده بود که زن عمویه آشغالم بود تو عقد خواهرم پاهای زن عموم باز نمیشد برقصه با اینکه دختر خودش سال ۹۲ ازدواح کرده دوتا بچه هم داشت والله شوهرش هم خوب بود شغل دولتی هم داشت ولی خواهرم من تو سی سالگی سال ۹۸ عقد کردرفت کرج

باطل سحر گناه نیست حتی حدیث هم داریم چون یه کار اجباریه کسی دعا کرده باید بری پیش کاربلد باطل کنه ول ...

میشه حدیثشو بفرستی مام بخونیم؟

هرکی عقایدش محترمه عزیزم اما من خیلی تحقیق کردم گناه پیش دعا نویس رفتن به همون اندازه ی دعا نوشتنه 

هردوش یه معنی رو میده 

اینکه پای دعا و هزارتا چیز دیگرو به زندگیت باز کنی بااحازه خودت

تنها راهش به خدا پناه بردنه