شیر شتر خریدم از شاه عبدالعظیم خیلی سخت خورده تلخ و ترشه,میترسم ترشیده باشه نباید بجوشونمش؟مغازه داره گفت شیر شتر رو خام میخورن نمیجوشونن چی کار کنم به نظرتون؟
نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منطقه ما زیاد مصرف میکنن عزیزم.شیر شتر کااااملا طعم دوغ میده و به جای واژه شیر میگن دوغ شتر.بله دوغ شتر رو نمی جوشونن.طعم تلخی هم نداره.بلکه ترش و گازداره معمولا با کمی آب قاطی میکنن تا از ترشیش بره.برای بچه ها مناسب نیست چون خیلی گاز داره.سر سفره ناهار به عنوان دوغ می تونی استفاده کنی خیلی هم مفیده و پزشکها توصیه میکنن
من مشکلات زیادی در زندگی داشتم ولیکن لب های من از آن ها آگاه نبودند و همیشه خنده بر آنها نقش بسته بود. چارلی چاچلین
ماهی جان ، من شیر شتر استفاده میکنم .. عزیزم این شیر مثل شیر گاو نیست که بجوشونی .. اگه تازه دوشیده شده باشه و تازه بخری که مزه اش تقریبا مثل شیر گاوه و فقط یکم مزه اش فرق میکنه ......... اما خیلی سنگین و مقویه ... اگر چند روزی هم گذشته باشه مزه دوغ و ترشی پیدا میکنه .. اما بدون عزیزم این شیر اصلا خراب نمیشه .. نگران نباش ...
وَمَکَرُواْ وَمَکَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ .......... خدا برای همه زندگیمون کافیه ... تکیه به اون یعنی اوففففففففففففف خیالم راحته ..هیشکی کاری نمیتونه بکنه [smiley]s/sm_59.gif[/smiley]
سلام دوستان من طب سنتی دارم مشهد هر کس شیر شتر یا اطلاعاتی در مورد شیر شتر میخواد زنگ بزنه بهش بگم در ضمن شیر شتر بسیار عالی و یک عرق خاص داریم که قند خون رو کنترل میکنه حتی برای بیماران انسولینی شماره همراهم 09335571214 گیاهان شفا بخش در ضمن در صورت نا رضایتی وخوب نشدن هیچ وجهی گرفته نمیشود با تشکر خانی