2777
2789
فکر میکنم اینکه قراره ببینمش یه جوری میشم نه اینکه عاشقشم به خاطر حرفایی ک زدم بهش حس میکنم خودمو کو ...

😹من به پسر عموم گفتم قبلا استرس داشتم ولی الان ریلکسم😁

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔
خوب کردی بابا عشق بچگی کیلو چنده دو روز دیگ میگی خاک تو سرم بدچیا فکر میکردم

محض اطلاع من هنوزم دوسش دارم اگر بری صفحه قبل رو بخونی یکم راجبش توضیح دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماه از من کوچیک تره باهم درس خوندیم‌ تو یه کلاس بودیم‌  تو مدرسه پسرا حق نداشتن چپ نگاهم کن ...

توی روستا بودی؟ به خاطر همین مدرسه مختلط بود؟ 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
الان شما ها با کسی تو رابطه هستین؟!

بعد اون داستان با دو نفر رل زدم به پسره بود خیلی سعی کرد رل بزنم قبول کردم یه چند وقت رل بودیم حالشو نداشتم خوشم نمیومد ازش ، بعد با یه پسره روش کراش بودم رل زدم دیدم یارو خیلی اسکله با اونم کات کردم الانم یه پسره بود فیتنس کار قایق ران اصلا زیبا خاک توسرم قبولش نکردم الان رو این کار میکنم بتونم دوباره یارو پیشنهاد بده بریم قرار  هرکی عکس دیده گفته خاک تو سرت چرا ردش کردی 

چیشد گفتی؟ 

نمی‌دونم زد بسرم گفتم البته دختر عموم بهش گفت الان خیلی پشیمونم💔⁦🚶🏻‍♀️⁩

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔

راستش من یکی هست دوسش دارم.

سه سال از من بزرگ تره و دانشجو لیسانس کامپیوتر هس .

شاغلم هستش کارمنده توی شرکت یکی از فامیل هامون.

و راستش اونم با من فامیله ولی نسبت خیلی دوری داریم.

خواهرم و مادرم چیزی راجب احساس من نسبت به اون نمی دونن ولی بهم گفتن پسره لاشیه در باطن ولی ظاهرش رو حفظ می‌کنه و خانواده پسره هم مذهبی هستن و مادرم تا الان چندبار گفته خود پسره فقط ظاهرش رو حفظ می‌کنه.

ولی به نظر من خیلی معصوم و کیوت و دوست داشتنیه و من از بچگی تا الان نزدیک به هفت ساله دوسش دارم.

چه غلطی کنم؟!

نمی‌دونم زد بسرم گفتم البته دختر عموم بهش گفت الان خیلی پشیمونم💔⁦🚶🏻‍♀️⁩

اهاا، من انقدر عوضی بود میخواست با یکی لاس بزنه از اقوام دور اما من شماره اس داشتم و صمیمی بودیم اومد بهم گفت بهش بگو ازش خوشم اومده🙃

از هیچ پشه ماده نگذشت فقط من انگار دختر نمیدید 😕

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد....