2777
2789

یه روز جلو فامیل گفت من اسم دوس دخترامو اصغر اقا ممد سیو میکنم از همون موقع از چشم افتاد

پسره ی وزقِ هوس باز😂😂

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من یکی هست دوسش دارم.

سه سال از من بزرگ تره و دانشجو لیسانس کامپیوتر هس .

شاغلم هستش کارمنده توی شرکت یکی از فامیل هامون.

و راستش اونم با من فامیله ولی نسبت خیلی دوری داریم.

خواهرم و مادرم چیزی راجب احساس من نسبت به اون نمی دونن ولی بهم گفتن پسره لاشیه در باطن ولی ظاهرش رو حفظ می‌کنه و خانواده پسره هم مذهبی هستن و مادرم تا الان چندبار گفته خود پسره فقط ظاهرش رو حفظ می‌کنه.

ولی به نظر من خیلی معصوم و کیوت و دوست داشتنیه و من از بچگی تا الان نزدیک به هفت ساله دوسش دارم.

🥺😔

سه ماه از من کوچیک تره باهم درس خوندیم‌ تو یه کلاس بودیم‌ 

تو مدرسه پسرا حق نداشتن چپ نگاهم کنن دهنشون‌ سرویس میکرد 😂😂

وقتی من ازدواج کردم ۱۶ سالم اونم‌ یه پسر ۱۶ ساله ‌ زنموم‌ میگه اگه بدونی چقدر گریه کرد🙂

میگه هنوز بعد چندسال میگه من عاطفه رو میخام 🤦‍♀️

الان واسه خودش مردی شده 

امید دارم خوشبخت بشه

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
من چند سال تو کف پسر داییم بودم اونم بهم حس داشت تا اعترافم رفتم خداروشکر خودمو بدبخت نکردم دو روز ب ...

خیلی ریلکس برو عروسی

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔
تو ایران چه جوری تو یه مدرسه بودین؟!

ما تو روستا دختر پسر قاطی بودیم تا کلاس دهم😂

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
یه روز جلو فامیل گفت من اسم دوس دخترامو اصغر اقا ممد سیو میکنم از همون موقع از چشم افتاد پسره ی وزق ...

وای دقیقا منم از این حالم ازش بهم خورد

توی مدرسمون یه دختره اومد گفت چیکارت میشه هم فامیلید

بعد خیلی راحت گفت عه عزیزم نگفت بهم دوس دخترشم🙂

یعنی فقط من 🙃🙃🙃

تازه یک ایدی پیج برام دختره فرستاد، تولدش بود کثافت 

دوتا دختر هم دورش بودن و همه چی هم روی میز بود 😶

بعدم فرداش دختره اومد گفت اسمت جلوش گفتم اما گفت تشابه اسمی و نمیشناسم... 

از همون موقع این عشق بچگی چال کردم البته عشق هم نبود.... 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
فکر میکنم اینکه قراره ببینمش یه جوری میشم نه اینکه عاشقشم به خاطر حرفایی ک زدم بهش حس میکنم خودمو کو ...

دنیا خیلی عجیبه 

منم خیلی وقتا تا مرز اعتراف رفتم ولی بعدش اعتراف نکردم و هنوزم خیلی بابت اعتراف نکردم خوشحالم 

میدونی کلا اون سنا برای همه پیش میاد بخاطر بلوغه هرمونه 

جوری بودم هر تحویل سالم پر استرس میگذشت چون اونم میومد میدیدمش 🙃🙃🙃هی چقدر تباه بودم خدایی🙃🙃

بعد فهمیدم پشه ماده نبوده این ازش نگذشته باشه انقدر معروف بود توی مدرسمون که همه ازم میپرسیدن چیکارته بعد من الاغ فقط خبر نداشتم انقدر لاشیه

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد....