2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو پسر عموم🙂

ولی قسمت هم‌نبودیم 

سعی میکنیم بهش فکر‌نکنم دیگه‌

ولی اون بیخیال نمیشه

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

والا بچگی نه ولی نوجوونی بودم بشدت عاشق یه پسره بود خیلی خوشتیپ بود موهاشو هی میریخت تو صورتش من خوشم میومد الان فکر میکنم چقدر تباه بود😅😅😅

تو لیوان کسی دریا نریز

اره و کمتر از یکساله که از زندگیم حذفش کردم 

خداروشکر خدا یکی بهترشو جلوم گذاشته

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

من دارم اما به نظرم عشق نبود فقط یه حس مسخره بود 

بدجور هم جلوش استرس میگرفتم جوری که تپش قلب میگرفتم هر وقت میخواست بیاد خونمون اما نمیدونم چی شد با بزرگ شدنم کم کم این حس هم رنگ باخت

الانم کلا ایران نیست و نمیبینمش 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 

اره من

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
من دارم اما به نظرم عشق نبود فقط یه حس مسخره بود  بدجور هم جلوش استرس میگرفتم جوری که تپش قلب ...

دقیقا من فکر میکردم دوسم داره همش ساخته توهمات ذهنیم بود

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

من چند سال تو کف پسر داییم بودم اونم بهم حس داشت تا اعترافم رفتم خداروشکر خودمو بدبخت نکردم دو روز بعد اعتراف ریدم بهش خدایی هر روز خداروشکر میکنم بابت اینکه باهاش نرفتم وارد رابطه یا هرچی .. 

اصلا عشق بچگی بدرد نمیخوره هیچ وقت سمتش نرو فقط با پسر بودن تو سن کمو سرگرمی ببین و هیچ وقت با فامیل اوکی نشو 

ما اردیبهشت عروسی داریم موندم چجوری برم عروسی چون میبنمش