sevdajanam مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 815 عنوان کیا؟؟ 49 بازدید | 3 پست کیا مامانشون شکاکه؟؟ من انقد عذاب میکشم ازاین اخلاقش 🥺 حسبی الله♥ 1401/12/26 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekii_yedoone عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 84 من! دختری هستم عاشق موسیقی🎼 نوازندهی ویولن🎻کشتهمردهی فیلم🎬 و در انتظار آیندهای روشن ⛓️💚 یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋 دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بیقرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)
sevdajanam مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 815 من! بهت خیلی گیرمیده؟ من هروقت میرم بیرون ومیام انقد حرفای بدی بهم میزنه دلم میگیره حسبی الله♥
yekii_yedoone عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 84 بهت خیلی گیرمیده؟ من هروقت میرم بیرون ومیام انقد حرفای بدی بهم میزنه دلم میگیره من حتی اگه بی حرکتم بمونم گیر میده چرا اینجوری ای...بااین ک خودشم میدونه کاری نمیکنم ولی همیشه دعوا و درگیری دختری هستم عاشق موسیقی🎼 نوازندهی ویولن🎻کشتهمردهی فیلم🎬 و در انتظار آیندهای روشن ⛓️💚 یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋 دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بیقرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)