2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4196 بازدید | 212 پست
🤣🤣🤣🤣الان که خودم مامانم میبینم صرف به اینه که منم شام رژیم باشم

😂😂😂😂😂

خدایی فازشون چیه 🙂

مامان من رسما وقتی فاز رژیمی میگیره یه دوره سخت رژیمی برای کل خانواده است، اکثر غذا ها رژیمی و پیتزا و.... اصلا درست نمیکنه ما هم مجبوریم بیرون بخوریم چون میگه من رژیمم درست کنم بعد خودم نخورم🙃

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای مث من اصن حال ندارم شام بذارم چیکار کنم چند شبه غذای درست نمی‌ذارم 

منم دقیقا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یا ابوالفضل ماشین دارین ؟ درمانگاه نزدیک خونتون دارید؟

اره عزیزم ولی بارها خوردیم خوشمزس هیچیمون نشده    

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

تو چقدر مث منی    

یه وقتایی اصلا نمیتونم 🤧

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خودش  رژیمه؟بابات چیزی نمیگه

نه بابام ارومه کلا 

ما بچه ها معمولا خودمون یه خاکی توی سرمون میریزیم یا خودم و خواهرم پا میشیم میریم بیرون یا یه چیز من در اوردی خودمون درست میکنیم یا انقدر تنبل تشریف داریم که هیچ کار نمیکنیم 😁

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد....