2789
تو فصل ها دو تا رو خیلیییی دوست دارم یکی پاییز یکی بهار خونه تکونی مامانم کرده خرید نکردیم و نمی‌کنی ...

ممنون که انقدر ساده به من نگاه میکنی.من نیومدم هزینه بتراشم اومدم دل و روح و زندگیتا شاد کنم از نو بسازم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به شما میگن یه عاشق نوروز.ممنون که به خاطر من خودتا تو دردسر ننداختی😂

به نظرم بدون این کارا هم میشه از اومدن بهار خوشحال شد ،اما متاسفانه تو مغزمون کردن حتما باید خرج کنیم و بشوریم و بسابیم و....،همه این کارا رو تو طول سال هم میشه انجام داد،من وقتی نوروز میاد از گشت و گذار توی طبیعت حسابی لذت میبرم

سعی می کنم خوشحال باشم هر چند نیستم 

ولی نوروز یعنی یه شانس دوباره پس قدمهات رو چشم 

یکم از کارام مونده ولی تا پیش از رسیدنت چایی رم دم می کنم خیالت راحت 

بیا و حالمون رو خدا به واسطه ی تو دگرگون کنه و تبدیل کنه به احسن الحوال❤️💚🦋

آخه دیدم خیلی برات هزینه دارم 😂

وای گفتی هزینه یاده خیاط افتادم گفته بودم هزینه دوخت رو بزنم به کارتش یادم رفته🤦🤦

پاشم برم پولشو بزنم به کارتش 😫😫

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
به نظرم بدون این کارا هم میشه از اومدن بهار خوشحال شد ،اما متاسفانه تو مغزمون کردن حتما باید خرج کنی ...

دقیقا آفرین نوروز برآب این نیومده که خودمون از کت و کول بندازیم و کلی هزینه برا خودمون درست کنیم نوروز برای ساختن زندگی از نو هست همین کار شما بهترین چیا اونجوری همش استرس و دلهره.باعث میشه نوروز زشت ببینیم

دقیقا آفرین نوروز برآب این نیومده که خودمون از کت و کول بندازیم و کلی هزینه برا خودمون درست کنیم نور ...

خدا رو شکر من چون تو زندگی راحت میگی م ،زندگی هم برام راحت میگذره