2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بگم خدا چیکارت نکنه 😤😡

بخاطر تو الان یماهه خواب و خوراک ندارم از بس کار کردم دارم از حال میرم 

توی این گرونی باید خرج الکی هم بکنیم آخه، 

هفت سینم شکسته دوباره خرج

لباس نخریدم هنوز دوباره خرج

باید خونه مامانم اینا برم دوباره خرج

شوهرم تا یه هفته بیکار میمونه دوباره خرج

بازم بگم هاااااا😄😄

؟ یا خودت فهمیدی چقدر دوستت داریم هااااا🤭🤭😂

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
ای بگم خدا چیکارت نکنه 😤😡 بخاطر تو الان یماهه خواب و خوراک ندارم از بس کار کردم دارم از حال میرم& ...

عزمزمه من اومدم دلت شاد کنم نه غم رو دلت بزارم😂با دید مثبت به من نگاه کن🥰

🤣🤣🤣🤣فهمیدم من برم سال دیگه بیام خوبه؟

آره سال دیگه همین موقع منتظرتم 

تو تاپیک ها نبینمت هااااا 😂😂😂😂

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
عزمزمه من اومدم دلت شاد کنم نه غم رو دلت بزارم😂با دید مثبت به من نگاه کن🥰

شوخیت کردم عزیزم اتفاقا دل تو دلم نیست هفت سینمو بچینم با همسرم دعای سال تحویل بخونیم بعدم بریم خونه مامانم اینا 😊🥰

شوخیت کردم عزیزم اتفاقا دل تو دلم نیست هفت سینمو بچینم با همسرم دعای سال تحویل بخونیم بعدم بریم خونه ...

خب خداروشکر که دوستم داری عزیزم😍انشالله سال خوبی برات باشه با دل خوش

😂😂😂من رفتم شما را سپردم به حاجی فیروز.روم سیاه

حالا که زوده وایسا بعد سیزده بدر برو خو 

اینهمه راه نیومدی که انقدر زود بری😂😂

خب خداروشکر که دوستم داری عزیزم😍انشالله سال خوبی برات باشه با دل خوش

ممنون همچنین 💞