2821
2789
عه فک نکنما چروک پوست بخاطر اخم خنده کهولته سنی

من 18سالمه یکی دوسال پیش ماست میزدم صورتم البته بیشتر از چندبار نزدم تو کانالی خوندم ماست پوست و چروک میکنه دیگه نزدم 

روتین پوستی به این صورت 

میسلار واتر (پاک کننده ارایش ) 

شوینده 

تونر (پاک کننده باقی مانده ارایش ) 

ابرسان

ضد افتاب

اینا معجزه میکنه واقعا 

واسه وقتایی که ارایش ندارم اولی و سومی رو انجام نمیدم 

بیرون هم نرم ضد افتاب نمیزنم 

پوستم مث پوست بچه هاست 

مارک چیزایی هم که استفاده میکنم به ترتیب اینه 

مای 

فوم ژنوبایوتک،صابون زعفران و عسل لدورا که بی نظیره 

ابرسان لدورا و شیر ایمجز

ضدافتاب ایزدین (یه تومنه ) و 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه آبرسانی هست فوق العاده هم پوست رو شفاف و براق می کنه همم انگار کریم/کرم پودر زدی درحالی که اصلا مواد شیمیایی مضر نداره و صرفا آبرسانه ولی چهره رو از این رو به اون رو می کنه عکسش رو فرستادم چون یکی برام گرفته اونم از اینستا نمی دونم آدرسش دقیقش رو که بگم از کجا می شه تهیه کرد 

ولی اسمش هست milk 

می دونستید کشورمون ایران‌ به فرار نخبگان معروفه؟ ولی من به جای نقشه برای فرار می خوام روی ترمیمش کار کنم! شاید بقیه به چشم زندان ببیننش ولی این زندان خونه ی منه و تا پای جون ازش محافظت می کنم  
میسلاواتر مای میزنی میشه با قیمتشون بگی مثلا میسیلاواتر مای و اینجور

میسلار واتر رو خیلی وقت پیش گرفتم ۳۰،۴۰ تومن انقضاش دیگه تابستونه 

فوم ژنوبایوتک ۱۱۰ 

صابون زعفران عسل لدورا ۱۹۵ 

تونر سینره هم خیلی وقت پیش خریده بودم ۳۰،۴۰ تومن الان بیشتره 

ابرسان لدورا ۲۰۰ و خوردی ، کرم شیر ایمجز ۶۰ 

ضد افتاب ایزدین هفتصد و خوردی خریدم الان ی تومن 

میسلار واتر رو خیلی وقت پیش گرفتم ۳۰،۴۰ تومن انقضاش دیگه تابستونه  فوم ژنوبایوتک ۱۱ ...

کرم شیر ایمیجز خوبه به نظرت پوست خراب نمیکنه و میسیلاواتر همون مارک مای خوبه؟

از اینا که گفتی راضی هستی

کرم شیر ایمیجز خوبه به نظرت پوست خراب نمیکنه و میسیلاواتر همون مارک مای خوبه؟ از اینا که گفتی راضی ...

راضیم ازش چیز بدی ازش ندیدم 

البته زیاد نیست خریدمش ها 

حدودا دوماهی میشه 

اره از میسلار واتره هم راضیم ولی خب من زیاد ارایش نمیکنم 

بنظرم مهم ترین قسمت روتین پوستی شوینده مناسبه 

دوبار در روز صورتمو میشورم ، یبار با فوم، یبار با صابون 

صابونش خیلیییی خوبه 

ضد افتاب رنگی لدورا هم مامانم داره خوبه ، من خودم یبار زدم ب پوستم خیلی خوشم اومد ، بافتش سبکه 

ممنونم لطف کردی  ضدافتاب لدورا رنگیش پوشش کرم پودر داره؟

درحد کرمپودر نیست 

ببین من خودم تاحالا کرمپودر نزدم 

همیشه از سی سی کرم استفاده میکنم ، چون یه چیز سبک با بافت طبیعی میخوام 

از سی سی کرم توز استفاده میکنم ک دیگه فکر نکنم گیر بیاد ، پوشانندگی عالی نداره ولی رنگ پوستتو سفید میکنه و بافتش خیلی طبیعیه ، واسه پوستای بی جوش خیلی خوبه ، این لدورا هم مث همینه ولی یکم پوشانندگیش بهتره 

یبار سی سی کرم mnd زدم یعد روش لدورا زدم خوب شد ، پوشانندگیش عالی شد 

میترسم بگیرم پوستم خراب بشه کجاییه

جانم نگا من خیلی به مواد آرایشی و اینا وارد نیستم و تحقیق نکردم چه عملکردی روی پوست داره ولی یه جا شنیدم کلا هر چیزی که شما روی پوست استفاده کنید چون جلوی منافذ رو می گیره و اکسیژن رسانی سخت می شه کلا خوب نیست حالا چه طبیعی چه هم صنعتی ولی صنعتی یا به قولا شیمیایی که کلا ممکنه بزنه داغون کنه(اگر بیش از اندازه مصرف بشه حالا شب عروسی و مهمونی به کنار) ولی آبرسان چون یه جورایی اکسیژن رسانی می کنه (امیدوارم تحلیلم درست باشه) پس فکر نکنم اصلا بتونه کارخاصی روی پوست انجام بده تازه که می گن به خاطر همین عملکردش خیلی هم مفیده اما اگر منظورتون به برند باشه فکر نمی کنم برند بدی باشه از نوشته هاش که معلومه یا کره ایه یا چینی ممکنه ژاپنی هم باشه شنیدم خیلی معروفه 

می دونستید کشورمون ایران‌ به فرار نخبگان معروفه؟ ولی من به جای نقشه برای فرار می خوام روی ترمیمش کار کنم! شاید بقیه به چشم زندان ببیننش ولی این زندان خونه ی منه و تا پای جون ازش محافظت می کنم  
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز