2821
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 49154 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این علم رو تا حدودی بلدم، به جز این دوازده طبقه یه فرمول دیگه هم هست برای ارتعاش نام، اتفاقا طبقه ...

سلام عزیزم برای من محاسبه میکنی

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰
من این علم رو تا حدودی بلدم، به جز این دوازده طبقه یه فرمول دیگه هم هست برای ارتعاش نام، اتفاقا طبقه ...

سلام من برای دخترم رو حساب کردم حادثه ساز شد خیلی براش ناراحتم میشه شماهم حساب کنی برام؟

به چندتا عامل بستگی داره اول شهری که توش زندگی میکنن در وضعیت سلامت و مالی اون شخص تاثیر داره، یعنی ...

ميشه منو حساب كنيد ؟؟

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

أسي از تغيير نام نتيجه گرفتي ؟؟

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.
سلام دوستان اینهم یه روش شناخت علم الاسما و شخصیت شناسی. که شبیه پستهای قبلی شخصیت شناسی هست. ...

سلام صحرا جان 

این قضیه تغییر نام بر اساس ابجد رو من از سال ۹۴ افتادم توو خطش .حالا برای دخترم میخوام انتخاب نام کنم

این متن هم دیده بودم ولی چرا دسته کم درآمد عادی نداره توو لیست ۱۲ تایی؟ به نظرم اشکال داره این لیست

خدایا جونم کمک کن فرزند سالم و زیبا و با استعداد و خوش ذات و خوش بخت و اقبال نصیبم بشه ...الهی آمین🙏🙏🙏🙏
من هم میگم این فرمول درست نیست این فرمول برای به دست آوردن طالع ماهی فرد هست من باقیمانده ام 1 میش ...

برای این که لیست ۱۲ گانه توو متن صحرا اشتباهه 

من برنامه ابجد دارم اسممو چون تغییر دادم میدونم اشرافیه. البته من چون به اسم های اشرافی عالی که برام دراومده بود علاقه نداشتم اسم اشرافی عادی انتخاب کردم که بهتر از حادثه ساز متضرر بود که قبلا داشتم 

حالا اسم من که اشرافیه و از طریق کارشناس نام کامل تایید شده و از طریق برنامه ابجد اشرافیه توو لیست ۱۲ گانه  صحرا میشه عرفانی متضرر!

خدایا جونم کمک کن فرزند سالم و زیبا و با استعداد و خوش ذات و خوش بخت و اقبال نصیبم بشه ...الهی آمین🙏🙏🙏🙏
من انجام دادم حاصل تقسیم بر ۱۲ شد ۳۱.۵۵این جطوری حساب میشه

محاسبه باقی مانده از طریق ماشین حساب کاری نداره:

مجموع ابجد کبیر نام مادر و اسم خودتون تقسیم بر ۱۲ مثلا میشه ۳۱.۵ 

۳۱.۵ رو منهای قسمت صحیحش یعنی ۳۱ کن میشه ۰.۵ 

حالا ۰.۵ ضربدر ۱۲ میشه کن میشه باقی مانده (یعنی فقط قسمت اعشار رو ضربدر ۱۲ کن باقی مانده بدست میاد)

اصلا این روش اشتباهه من یه اپلیکیشن خزیدم اون درست میگه همه رو 

چه اپلیکیشنی داری شما؟ آدرس سایت و مبلغشو بهم بگید لطفا  

تا اونجایی که من مطمئنم 

باقی مانده ۸ میشه اشرافی عالی،

باقی مانده ۶ میشه اشرافی عادی

باقی مانده ۱ میشه حادثه آفرین متضرر

2823
2791
2779
2792