125shabnam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 649 عنوان مشکی ارزونههههههههه؟ 380 بازدید | 24 پست منظورم لباس مشکی نیست اما اگه دقت کنید کیف یا کفش مشکی ناخداگاه تو ذهنمون حس میکنیم ارزون و کم قیمته شما هم اینجوری هستید؟ روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها...... 1401/12/26 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمن_۷۵ عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 52876 نه فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
125shabnam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 649 پس من بیمارم؟😂من واقعا این ذهنیتو دارم روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17735 ن چ ربطی ب رنگش داره ... وسایل ارزون کاملا مشخصه جنس خوب و گرونم همینطور قشنگ مشخصه کیفیتش قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21529 نه 😑 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
فرررررررفررررره عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 1293 نه اتفاقا چون مشکی مجلسیه گرون تره بنظرم چون با هر چیزی ست میشهپارچه هم بخای بخری مشکیش گرون تره