2777
2789

با اجازه استارتر

تولید انواع ساعت های اینه ای

در تهران 

و ارسال به سرار کشور 

برای دیدن ساعت ها 

به پیج روبینو  09371783307 در روبیکا 

و برای ثبت سفارش

و توضیحات

و راهنمایی با 7471 0936108 تماس بگیرید 

ساعت ها 

پیج روبینو 09371783307 در روبیکا 

ارسال به سراسر کشور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم شاید دوست نداره به اکانتش دسترسی داشته باشی پا فشاری نکن

نه خیلی مهمه همه جا باهم ارتباط داریم چند وقت جدابودیم ازهم الان مثلا کینه ها رو ریختیم دور از هم...

نه خیلی مهمه همه جا باهم ارتباط داریم چند وقت جدابودیم ازهم الان مثلا کینه ها رو ریختیم دور از هم...

دوست داشت پیگیری میکرد ‌

یا یه شات از آیدیش میفرستاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
دوست داشت پیگیری میکرد ‌ یا یه شات از آیدیش میفرستاد

میگه من تو رو پیدا میکنم تو نمیدونم چرا پیدا نمیکنی...

میگه باگ اینستاس میخوام فقط بفهمم راست میگه یادروغ

مثلا برا زندگی همو می‌خواهیم...

میگه من تو رو پیدا میکنم تو نمیدونم چرا پیدا نمیکنی... میگه باگ اینستاس میخوام فقط بفهمم راست میگه ...

آها دوست پسرته؟ 

بهش بگو ریکوئست بفرست 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نمیدونم والا یه غروری بینمون افتاده نمیزاره مطرح کنیم ریکوئست بدیم بهم

اگه رابطتتون کات خورده برگشت داشتید 

غرور معنی ای نداره

الان باید تلاش کنید رابطه بهتر از قبلش بشه 

هر چند من خودم رابطه ای که یه مدت بینش فاصله افتاده رو نمیتونم قبول کنم

اگه رابطتتون کات خورده برگشت داشتید  غرور معنی ای نداره الان باید تلاش کنید رابطه بهتر از قبل ...

ممنونم وقت گذاشتید و راهنمایی کردید

ما مجبور بودیم از هم جدا باشیم علیرغم خواست خودمون جدامون کردن متاسفانه😔😔😔

ممنونم وقت گذاشتید و راهنمایی کردید ما مجبور بودیم از هم جدا باشیم علیرغم خواست خودمون جدامون کردن ...

خواهش میکنم  .

من نمیدونم برگشت از سمت کدومتون بوده

ولی اگه از طرف ایشون بوده بنظرم سعی کن رابطه رو گرمش‌کنی

خواهش میکنم  . من نمیدونم برگشت از سمت کدومتون بوده ولی اگه از طرف ایشون بوده بنظرم سعی کن را ...

برگشت تقریبا به خواست دوطرف بود الانم با این حال که خانواده ها کاملا مخالفن ولی ما امید داریم...

برگشت تقریبا به خواست دوطرف بود الانم با این حال که خانواده ها کاملا مخالفن ولی ما امید داریم...

اگه همدیگرو دوست دارید تلاش کنید برای رابطتتون😊