2777
2789

توووضیح بده اسی؟؟چیه چجوریه؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عزیزم بله خیلی خوبه 

باید مدام گوش کرد 

ولی بعدش پیش یه کار بلد یه سیدی کسی که وارده که اگه همزاد ،طلسم سحر جادویی و چشم و نظری داشته باشید ایشون براتون رفعش کنه 

شما چرا میخوایید گوش بدین مشکل خاصی دارید؟؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه باید حال بد بشه؟مهم‌اینه اثر بزارع و مشکلتون حل بشه؟ حالا حل شد؟

میگن اگ طلسم داشته باشی یاا... حالت بد میشه

مشکلی نداشتم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

توووضیح بده اسی؟؟چیه چجوریه؟؟

صوتیه ک از ایات قران تشکیل شده و وایه ابطال سحر  و کشتن جن و...هست...

چند نمونه هست و هرکدوم مخصوصع یه موضوعه.یکی چاسه جن 

یکی واسه جادو.

یع جامع هم‌هس ک واسه همه چی خوبه.

تو سایت دایی ابراهیم هست.سرچ کن(رقیه شرعیه دایی اب اهیم)

انواعشو میارع

عزیزم بله خیلی خوبه  باید مدام گوش کرد  ولی بعدش پیش یه کار بلد یه سیدی کسی که وارده که ...

عزیزم اگه میخواستم پیش سید و دعانویس برم ک دیگه دنبال رقیه شرعیه نبودم!

من میخوام مشکلمو کاملا با روشای قرانی حل کنم.این ب اصطلاح سیدا فقط سنگینی و مشکل وارد زندگی میکنن.

مشکلمو خودمم نمیدونم دقیقا.شک دارم ب جن یا جادو.

اهان. من ی بار گوش دادم رقیه ی شرعیه جامع رو.۸۴ دقیقه بود.هیلی خوابم گرفت و دیگه حوصلم نکشید جوش کن ...

من گوش دادم خیلب کوتاه بود 

نمیدونم منم اینجاشنیدم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اونی ک شما گوش دادین واسه چه موردی بود؟

نمیدونم اسمش همین بود برارفع جن

عزیزم اگه میخواستم پیش سید و دعانویس برم ک دیگه دنبال رقیه شرعیه نبودم! من میخوام مشکلمو کاملا با ر ...

هرجور خودتون صلاح میدونید

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
عزیزم اگه میخواستم پیش سید و دعانویس برم ک دیگه دنبال رقیه شرعیه نبودم!من میخوام مشکلمو کاملا با روش ...

بله همینطوره  خط اول تون 

کاربر آقا هستم ، لطقا از بعضی از کلمات در جواب استفاده نفرمایید