2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استارتر

تولید انواع ساعت های اینه ای

در تهران 

و ارسال به سرار کشور 

برای دیدن ساعت ها 

به پیج روبینو  09371783307 در روبیکا 

و برای ثبت سفارش

و توضیحات

و راهنمایی با 7471 0936108 تماس بگیرید 

ساعت ها 

پیج روبینو 09371783307 در روبیکا 

ارسال به سراسر کشور 

راجب چیش دقیقا خیلی کلی گفتی 

میخام بدونم منی که رشته ام حسابداری بود دوران دربیرستان و الانم ترم ۲ حسابداری ام میتونم تو ۳ ماه قبول بشم فرهنگیان سوال ام درباره ی اینکه مباحث اش چطور فقط با خوندن حل میشه یا باید خیلی تست زد؟

و اینکه من برای کنکور حسابداری ام تست نزدم حس میکنم با تست زدن زیاد آدم گیج میشه ولی بازم میگن کنکور انسانی خیلی سخته میترسم تست نزنم

میخام بدونم منی که رشته ام حسابداری بود دوران دربیرستان و الانم ترم ۲ حسابداری ام میتونم تو ۳ ماه قب ...

ببین شدنی که هست 

من خودم ۳ ماه خوندم دقیقا و اینکه شوت بودم قبلش پایه قوی نداشتم 

اونم روزی 4 ساعت فقد

راجب کنکور خب من مشاور نیستم و اطلاعات زیادی درباره کنکور جدید ندارم 

ولی تو کافیه بری سایت کانون قبولی های فرهنگیان سال پیش استانتو ببینی خب رتبه و درصد خیلی خفن نداشتن 

بعد بودجه بندی رو ببینی میفهمی چه مباحثی تست خیز ترن و همونا رو میخونی و تست میزنی تا به اون درصدا برسی 

ببین تست لازمه بخون بعد برو از رو کتاب چند کنکور خیلی سبز سوالای ۱۲ تا کنکور قبل رو ببین ، منطبق بر کنکور جدیده کاملا و خب آشنا میشی اینطور 

قبول دارم سوالات موسسه های مختلف اومده خیلی پیچونده و اصن از اهداف کنکور خارجه ، این کتاب سوالاش مال کنکور و استاندارد

البته با یه مشاور صحبت کنی بهتره 

کاربر آقا هستم ..
ببین شدنی که هست  من خودم ۳ ماه خوندم دقیقا و اینکه شوت بودم قبلش پایه قوی نداشتم  اونم ...

منم روزی ۴ الی ۵ ساعت مطالع دارم و با کلیپ آموزشی جلو میرم، ممنون بابت پاسختون شما قبول شدین فرهنگیان درسته؟

منم روزی ۴ الی ۵ ساعت مطالع دارم و با کلیپ آموزشی جلو میرم، ممنون بابت پاسختون شما قبول شدین فرهنگیا ...

خواهش میکنم 

اره ترم دو آموزش ابتدایی ام

پس ایشالا سال دیگه این موقع همکاریم 

کاربر آقا هستم ..
خواهش میکنم  اره ترم دو آموزش ابتدایی ام پس ایشالا سال دیگه این موقع همکاریم

من دبیری تاریخ خیلی دوس دارم همه بهم ایمان دارن ولی خودم خیلی میترسم قبول شدن سخته مخصوصا الان که همه دارن تلاش میکنن واسه ی فرهنگیان ، موفق باشید کدوم دانشگاه هستید؟ البته اگه دوس داشتین بگین

من دبیری تاریخ خیلی دوس دارم همه بهم ایمان دارن ولی خودم خیلی میترسم قبول شدن سخته مخصوصا الان که هم ...

اره دبیری ها یکم سخت تره

ولی خب نشدنی هم نیس 

من بیرجند میخونم 

کاربر آقا هستم ..
اها،یه سوال اگه من گرگان بزنم و محل خدمت ام گلستان باشه میتونم تغییر بدم به خراسان یا نه؟

نمیشه اصن

محل خدمت یکی از شهرستانهای استان خودتونه

هر چند شهرستان سهمیه شون با همه 

برا ما دو شهرستان کنار هم با هم بودیم 

می‌تونستیم یکی از این دو تا رو انتخاب کنیم 

خارج استان که اصن نمیشه به عنوان محل خدمت انتخاب کرد

کاربر آقا هستم ..