2777
2789

خودش خوب می شه من هم دنبالچه ام درد می کرد از لاغری زیاد بود که خودش خوب شد ، سعی کن بالش و متکا و جای نرم بشینی

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمینید میسوزه یعنی از فشاریه که دادم؟

بله ان شاءالله خوب می شه نترسید استرس هم نداشته باشید همین استرس همه درداست من همش فکر می کنم نکنه سرطان دارم یه دفعه لاغر می شم ، همه اش استرس

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
بله ان شاءالله خوب می شه نترسید استرس هم نداشته باشید همین استرس همه درداست من همش فکر می کنم نکنه س ...

آخی . من اینقدر فشار دادم که انگار پوستش نازک شد . الآنم پماد موپیروسین میزنم ببینم خوب میشه

آخی . من اینقدر فشار دادم که انگار پوستش نازک شد . الآنم پماد موپیروسین میزنم ببینم خوب میشه

بله خیلی استرس دارم تابستون این قدر لاغر شدم دنبالچه ام درد می گرفت لاغرهم که شده بودم خال های قهوه ای تو بدنم زیاد شد گفتم نکنه سرطان گرفتم همه دردها از استرس خدادنکنه مریض بشیم تو این وضع جامعه

آها منم استرس دارم خیلی 

بله از استرس کم کنید ارام باشید

شما نمیتونستید درست بشینید درد میکرد ؟؟

بله راه می رفتم مشکلی نبود درد نمی گرفت ولی می نشستم درد می گرفت