2777
2789
عنوان

کادو+بارداری...........؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 32 پست
منم واسه زایمانم طلا گرفتم ....ولی تو حاملگیم خنگ وخل بودم ...البته دارم واسه دومی اقدام میکنم ...ایندفعه دیکه استاد شدم ..دیشب به مادر شوهرم گفتم دارم اقدام میکنم واسه دومی .اینقدر شوک شد که خدا میدونه
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ههههههههههههههههههه.خیلی جوابها باحال بود مرسی...............این جاری نامردم کلی منو سوزونده پس!!!!!!!!!!!!اخه اونروز میگفت من به شوشوم گفتم حواسش باشه همین که باردار شدم باید برای خودم و مامانم کادو بگیره منم هی حرص خوردم که چقدر ساده بودم..........
حریر جون اینو بدون ادما کلاس چیزیو میزارن که بهش نرسیدن و اون چیزو ندارن

این واسه من ثابت شده

جاریتم در ارزوی اینه
یه مورچه اگه صد دفعه دونه اش بیافته صد دفعه برش میداره.واسه چی؟واسه اینکه امید داره.
من یه دوستی دارم که بهم میگفت همسرم هرسال روز زن واسم طلا میخرید امسال خسیس بازی در اورد 50 پول داد

بعدها شوهرش بهمون گفت من هر سال 50 میدم به خانومم
هههههههههه

انگار مجبورن دروغ بگن
یه مورچه اگه صد دفعه دونه اش بیافته صد دفعه برش میداره.واسه چی؟واسه اینکه امید داره.
خوب چه عیبی داره به مادر زن کادو بدن
چطور مادر زن بیچاره باید سیسمونی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته من فکر نکنم به خودمم چیزی بده چه برسه به مامانم

روزی ص بار راست میره چپ میاد میگه ندارم
برای زن میخرن اونم هرکس یه جوری و یه چیزی من همسرم برای مامانم اینا شیرینی خرید واسه خودم هم النگو بعد از زایمان هم گوسفند و گل و شیرینی و سرویس طلا که البته گوسفند و گل و شیرینی رو رسم داریم البته فقط خونواده ما سرویس هم که خودش دلش خواست بعد از 10 روز هم که رفتم خونه خودم یه شب دوباره رفتیم خونه مامانم و برای مامانم کادو یه بلوز دامن مجلسی خریدیم طلایی تو کار نبود ههههههههه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
ولی فکر کنم جاریت نی نی نداره و میخواد اینو بندازه گردن برادر شوهرت عزیزم تو بهش فکر نکن ههههههه بگذار راحت باشه طلا دوست دارن ههههههههه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو