2777
2789
عنوان

پوست شیر

156 بازدید | 13 پست

بچه ها من تازه شروع کردم به دیدنش چون بنا بر گفته خیلی ها سریال قشنگی هست ‌ . نعیم که معتاد نبود پس چرا پلیس گفته توی خونش مواد متوهم زا بوده یعنی کسی یه چیزی بهش خورونده من به صدرا شک دارم 

تو جاده ندیدی یکی طعنه زد بهش؟اونجا یه چیزی زدن به بازوش

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

اووو یا خدااا چ قد عقببب باید ببینی اسپویل کنیم تر زده میشه تو فیلم

دخترکی شاد در من میزیست🥹...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید🦋...خیال پرواز داشت😍... و آرزوی رهایی...پر از غصه شد🥲...از رویاهایش دست کشید🙂...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد💔...پولک بالهایش ریخت... پرپر شد...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی لو بدیم بهت؟

همه اول به صدرا شک داشتن برا اون

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

😁😁😁هنوز اول راهی. اینجا داستانو لو میدن خودت برو ببین

دادن😕😕

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

آهان یعنی طوری زد که خودش نفهمید،؟

چرا دردش گرفت دقت کنی دستش رو بازوش بود

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
نه اسپویل نکنین فقط میخوام بدونم نعیم معتاد هست یا نه 

ن نیس

دخترکی شاد در من میزیست🥹...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید🦋...خیال پرواز داشت😍... و آرزوی رهایی...پر از غصه شد🥲...از رویاهایش دست کشید🙂...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد💔...پولک بالهایش ریخت... پرپر شد...

2827
2791
2779
2792