2777
2789
عنوان

دورهمی 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 257 پست
این شوینده مناسبه مهدیس جون حتما سبز رنگش حاوی اسید سالسیلیک 

واقعا دستت درد نکنه ساحل جونم دیشب خرید ها رو زدم تو گوشی منتظر اینا بودم فقط ی کرم آد ندارن باید از داروخونه بخرم 

بقیع وسایل ها دقیقا عین چیزی که گفتی همون مارک زدم 🫂💚مرسی بابت قلب مهربونت

🎀

این شوینده مناسبه مهدیس جون حتما سبز رنگش حاوی اسید سالسیلیک 

عزیزم بنظرت این ترمیم کننده خوبه ؟ نظر هاش نوشتن واسه جای جوش خوبه چون مارک لافارر بود و ضد آفتاب ک گفتی همین مارک زدم ( سبد خرید )متاسفانه سینره تموم شده بود

میخواستم بدونم برای پوست من مشکلی اینجا نمیکنه ؟ اگه مشکلی داره از داروخونه همون مارکی که گفتی بگیرم اصلا مشکلی نداره

🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دستت درد نکنه ساحل جونم دیشب خرید ها رو زدم تو گوشی منتظر اینا بودم فقط ی کرم آد ندارن باید از ...

مبارکت باشه عزیزدلم 😘😘😍 امیدوارم به سلامتی و دل خوش استفاده کنی و نتیجه بگیری ♥️💕♥️آره اونو داروخونه داره

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

عزیزم بنظرت این ترمیم کننده خوبه ؟ نظر هاش نوشتن واسه جای جوش خوبه چون مارک لافارر بود و ضد آفتاب ک ...

آره عشقم خوبه چربیش متعادله و منافذ رو مسدود نمیکنه ایروکس اما ناژو و سبحان یه خورده چربن اما باز در حدی نیست که مشکل ساز باشه مخصوصا اینکه شما در کنارش شوینده هم داری اون میزان چربی لازمه که پوستت پوسته پوسته نشه 

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

چه تاپیکی

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

دیشب ب نی نی یار شب گفتم گفتن رسیدگی شد ولی کاربر تعلیق نشدن 

بسته شد

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت