2777
2789
عنوان

دورهمی 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 257 پست

🌝🌱من برای خودم ارزش قائل هستم و برای آرامشم تلاشم میکنم 💚

یکم طولانی شد ولی فکر کنم اون دوست داشتن خودمون و تلاش آرامش توش جای گذاری کردم @vago  

ریپ نمی‌خورد عزیزم مجبور شدم تگ کنم 

🎀

مرحبا کزلار ایی صاباحلار 🌹 ( سلام دخترا صبح بخیر ) دخترا میگم چالش این هفتمون چون چند روزی به ع ...

سارا جون فک میکنم اگه نتونستیم این کار کنیم بنویسیم یادمه تو تاپیک خودتون نوشتن حس منفی بعدش آتیش زدن منم امروز این کار میکنم 

از عید ایشالا تمرینات رو خیلی جدی تر میگیرم 🌝

یکم بخاطر درگیری های این دو ماهی که پیشتون بودم زیاد نمیتونستم انجام بدم ولی به خودم قول دادم که جدی بگیرم 🌱🌝

( بنویسیم افکار منفی رو بعدش بیاییم کم کم حالمون رو خوب کنیم یعنی حس منفی تو ص اول بنویسیم بیایم ص دوم حس خوب بنویسیم حس خوب نیاز نیست زیاد دنبالش باشیم میتونم تو همون دو صفحه فقط با خدا حرف بزنیم ولی از طرق نوشتن ) 

🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی دوستان عزیزم 😍❤️ صبحتون بخیر من امسال تقریبا از یکی دو ماه پیش مادرشوهر و پدر شوهرم گف ...

ای جانم 💕 🌝عروس ب این خوبی دارن. هر کی بود عاشقش میشد 😍

🎀

سلام شادی جون چه چالش های خوبی عزیزم 😍 گروه قبلی رو بستیم چون می خوایم 1000 تایی شدنمون رو اختصاص ...

🥺من نگرانت ام سارا چطوری میخوای تا ساعت ۱ بیدار بمونی سال تحویل کنی 😂😂😂😂😂❤️

🎀

سلاااام به سارای مهربونم ♥️ به به حسابی موافقم من چند روز پیش با یکی از دوستام آشتی کردم 😂الا ...

🌝قهرم می‌کنی 🥺بچه بد 😂😂😂😂😂یا من قهر نکنی صلوات 🥺😂😂😂😂😂😂

🎀

سلام به همگی دوستان عزیزم 😍❤️ صبحتون بخیر من امسال تقریبا از یکی دو ماه پیش مادرشوهر و پدر شوهرم گف ...

به به چه  عروس وپدر شوهر خوبی خدا برای هم حفظتون کنه 🥰 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)