2777
2789
عنوان

دورهمی 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 257 پست
🌝🌱من برای خودم ارزش قائل هستم و برای آرامشم تلاشم میکنم 💚 یکم طولانی شد ولی فکر کنم اون دوست ...

بعضی از جمله ها حتی خوندنشون برای اولین بار یه عالمه به آدم انرژی و قدرت میده چه برسه در روز بخوای به ضمیر ناخودآگاهت تکرارش کنی 👌👌👌👌

یه دنیا ممنون مهربونم من که حس خیلی خوبی از عبارت این هفتمون گرفتم 😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارا جون فک میکنم اگه نتونستیم این کار کنیم بنویسیم یادمه تو تاپیک خودتون نوشتن حس منفی بعدش آتیش زد ...

مهدیس جون منظورت حس منفی نسبت به آدمی که ازش کینه یا کدورت داریم رو بنویسیم بعدش خوبی هاش رو بنویسیم ؟

🥺من نگرانت ام سارا چطوری میخوای تا ساعت ۱ بیدار بمونی سال تحویل کنی 😂😂😂😂😂❤️

😂😂😂😂😂 ممنون که به فکرمی 

مهدیس هر شب یه نیم ساعت روی ساعت خوابم کشیدم که دیر بخوابم ولی هنوز به ساعت یک نرسیدم 😉😉

دیگه اوج هنرم در این زمینه 12 ایناس😂

خوش اومدی شادی جون. فندق خانوم خوبن؟؟؟ 

وای سوگولی میدونی چی شده ؟؟؟

اون روز تو سراغ شادی جون رو گرفتی یادته ؟ گفتی بچه ها شادی و فندق خانوم هم خیلی وقته نیست

شادی رو که میشناختم با خودم گفتم فندق خانوم کی بود ؟؟؟😂😂

رفتم تگ کردم فندق خانوم 🙈🙈🙈 یه عالمه فندق آورد .

همش از اون روز فکرم درگیر فندق خانوم بود که کدوم کاربر بود  که سوگولی سراغش رو می گیره ؟؟؟😂😂😂

الان متوجه شدم فندق خانوم کیه ؟؟؟🙈🙈😂😂

سلام دوستای قشنگم من امروز صب با داداش کوچیکه رفتیم خرید... لباس و چیزایی ک لازم داشت رو خرید. من ...

به به آزگل پس حسابی خوش گذشته 👌👌

خریدات مبارررررکه عزیزم ❤❤❤❤

مهدیس جون منظورت حس منفی نسبت به آدمی که ازش کینه یا کدورت داریم رو بنویسیم بعدش خوبی هاش رو بنویسیم ...

اره عزیزم میتونیم این کار برای خودمون هم انجام بدم ولی بیایم از حس منفی که در ما ایجاد شده چ دلیلی داره این حس رو بنویسیم بعد حس مون رو در مورد زندگی بنویسم 

🎀

😂😂😂😂😂 ممنون که به فکرمی  مهدیس هر شب یه نیم ساعت روی ساعت خوابم کشیدم که دیر بخوابم ولی ه ...

🤭خواب زود خیلی آدم رو پر انرژی می‌کنه سعی کن بخاطر ی شب خودتو اذیت نکنی 🌝قبل خواب سال تحویل دعا بکن هر کاری که موقع سال تحویل انجام میدی انجام بده بعد بخواب 💋

🎀

مهدیس جون منظورت حس منفی نسبت به آدمی که ازش کینه یا کدورت داریم رو بنویسیم بعدش خوبی هاش رو بنویسیم ...

سارا جون مثلا میایم بنویسم دلیل دلشوره من چیه یا نمیدونی چیه بیا زندگی رو تعریف کن از خودت تو دفتر بنویس تعریف کن 

فقط یادت نره تو قسمت حس خوب دادن به خودت انرژی منفی اصلا وارد نکنی با تمام امیدواری بنویسی 💚

🎀

سارا جون مثلا میایم بنویسم دلیل دلشوره من چیه یا نمیدونی چیه بیا زندگی رو تعریف کن از خودت تو دفتر ب ...

این خیلی عالیه 👌👌👌👌

انگاری حس هامون رو داریم ترمیم می کنیم

من که پایم 👌