2821
2789
عنوان

ماشین اسنپ

164 بازدید | 11 پست

من تازگیا کارم یه طوری شده که ممکنه نصف شب برم سرکار

مثلا سه صبح

خودمم ماشین ندارم

همیشه صبح ها یا عصر سوار اسنپ میشم مشکلی از اون بابت ندارما

ولی شبا میترسم خیابونا خلوته

نمیتونم به کسی هم بگم همزمان از نقشه حواسش به من باشه وقتی سوار اسنپم چون همه خوابن اون موقع

تاکسی تلفنی شبانه روزیا هم اکثرا نمیان یا تلفن برنمیدارن یا هرسری سر ادرس اذیت میکنن

شما باشین نصف شب سوار اسنپ میشین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه تاکسی تلفنی نزدیک خونتون صحبت کنید، اصولا منتظرن یه مسافر زنگ بزنه بدووو برن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
اسنپ امنه

کی گفته اسنپ امنه ؟

این همه دزدی ها پس سر چی صورت میگیرن 

تازه اکثریتشون با خانوادشون حرف میزدن یا خانوادشون از نقشه مراقبشون بود 

تو خیلی از این موارد هم وقتی به پشتیبانی زنگ میزنن هیچ کاری نمیتونن کنند

میشه لطفا اگه نمیخواید جواب بدید لایک نکنید؟ مرسی🗿 ماه تنهاست اما ستاره های درخشانی دورشه:)🌚✨
منم تاحالا مشکلی نداشتم ولی نصف شب هم امنه؟ سوارشدی تاحالا؟

اقام ، بله کلا اسنپی نمیاد کاری کنه که دردسر درست بشه براش خیالتون راحت ، از این ماشین های عادی بترسید شبا فقط

توجه کنین آقا هستم                                                                                      🦋 le Papillon 
کی گفته اسنپ امنه ؟ این همه دزدی ها پس سر چی صورت میگیرن  تازه اکثریتشون با خانوادشون حرف میز ...

تا حالا نشنیدم موردی داشته باشه ولی حرف شما هم محترمه

توجه کنین آقا هستم                                                                                      🦋 le Papillon