2777
2789
عنوان

کدوم بهتره؟ طلا خریدن یا لیزر کردن؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 46 پست
لیزر هم خوبه ولی من شخصا طلا رو انتخاب میکنم منم یمدت بین طلا و گوشی دودل بودم اخرش طلا خریدم وقتی ...

آره درسته، ممنون عزیزم. 😘❤ فکر کنم کم کم نظرم داره به سمت طلا متمایل میشه

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹
دستکاه کندلا فقط خوبه بقیه دستگاها رو یکی ج میدع رو یکی ن اما کندلاعالیه براهمه ج میده

منم الکساندرایت کندلا۲۰۲۱میرفتم اتفاقا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش تحقیق کن خب یه جای خوب با دستگاه خوب پیدا کن اگه مشکلی نداشتی باشی برنمیگرده

البته یه کم پرمویی دارم، قبلا دو دوره دارو مصرف کردم فایده نداشت، منم بی خیالش شدم. برای مواردی مثل من برمیگرده؟

البته یه کم پرمویی دارم، قبلا دو دوره دارو مصرف کردم فایده نداشت، منم بی خیالش شدم. برای مواردی مثل ...

من شنیدم کسی تنبلی داشته باشه ممکنه جواب نده ولی اینکه قبلا دارو مصرف کردی فک نکنم مشکلی داشته باشه یه دستگاه خوب انتخاب کن چینی و اینا نباشه وگرنه پولت هدر میره

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

دقیقا ۸جلسه رفتم تا وقتی میرفتم خوب بود خدایی یمدت مکمل و هیرویت و سبوس برنج استفاده کردم همش برگش ...

مشکل هورمونی نداری؟بعده8جلسه هم باید هر۳ماه بری بعدش هر۶ماه همش باید شارزبشه

من شنیدم کسی تنبلی داشته باشه ممکنه جواب نده ولی اینکه قبلا دارو مصرف کردی فک نکنم مشکلی داشته باشه ...

ممنون عزیزم. حالا اگه نظرم قطعی شد باید بیشتر تحقیق کنم❤😘

مشکل هورمونی نداری؟بعده8جلسه هم باید هر۳ماه بری بعدش هر۶ماه همش باید شارزبشه

نهpcoنیستم

من ۸جلسه رو که تموم کردم تقریبا یکماه بعدش موهای بدنم برگشت هنوز جلسات تمدید رو نرفتم

برای همه برنمیگرده؛مگه کسایی کهpcoهستن

برای من بخاطر مصرف مکمل برگشت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نهpcoنیستم من ۸جلسه رو که تموم کردم تقریبا یکماه بعدش موهای بدنم برگشت هنوز جلسات تمدید رو نرفتم ب ...

خب دیگه خودت میدونی زینک وبعضی ویتامینا تو بدن زیاد بشه رشدمو زیادمیشه

از الان اصلا فکرش نباش خیالت راحت

باشه ممنون. 

کلا نظرم عوض شد. همون طلا بهتر و عاقلانه‌تره. تو نظرسنجی هم اکثرا گفتن طلا