2777
2789
عنوان

درمان یبوست🤩

2225 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من چند وقتی بود مشکل یبوست داشتم از داروخونه پودر پیدرولاکس و شربت انجیر گرفتم خوب بود ولی انگار واسه چند روز جواب می‌داد فقط

کلی آب و میوه هم مصرف میکردم شب الو خیس میکردم صبح ناشنا میخوردم درطول روز باشگاه میرفتم ورزش میکردم

اما حس میکنم درنهایت تنهااا چیزی که خیلی خوب جواب داد سرکه سیب بود که به سفارش مامانم استفاده کردم🤩🤩👏👏👏گلاب به روتون عااالیه😂😂 صبح یک الی دو قاشق سرکه سیب رو با آب مخلوط میکنی میخوری و یدونه من عصر بعد از باشگاه میخوردم واقعا الان نسبت به قبل بهتر شکمم کار میکنه

خواستم اینجا بگم بلکه کسی به دردش بخوره🙂راستی برای من گاهی قهوه خوردن قبل از باشگاه و یا پیاده روی هم جواب می‌داد

ولی سرکه سیب یه چیر دیگس

لطفا اگه کسی این تاپیک رو دید و استفاده کرد برای حاجت روایی منم دعا کنه🙏🙏🥺🥺حاجتی دارم 

خداروشکرکه خوب شدی عزیزجان

اما هرکسی باید طبق مزاجش درمان کنه ممکنه کسی سردیش زیادباشه وباسرکه بدتربشه، هردرمانی طبق مزاجه. 

خودم باسودابرطب اسلامی خوب شدم. 

طبایع گرمی وخشکی یا سردی وخشکی باید مشخص بشه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتم بجای سرکه که سرده میتونی هرشب یکم سکنحبین بخوری که ملین خوبیه.  اونم باز ممنوعاتی داره ک ...

مممنونم عزیزم بابت اطلاعات خوبت میشه از عطاری تهیه کرد درسته؟؟اونم با آب مخلوط میکنیم؟

مممنونم عزیزم بابت اطلاعات خوبت میشه از عطاری تهیه کرد درسته؟؟اونم با آب مخلوط میکنیم؟

بله درسته یک سوم لیوان سکنجبین دوسوم اب اخرشب قبل خواب. 

اگرمشکل اسید وزخم معده داری یا بلغمت زیاده هم نباید بخوری. 

به نظرم برااصلاح مزاج پیش طبیب حاذق اسلامی برید کمکتون میکنه

بله درسته یک سوم لیوان سکنجبین دوسوم اب اخرشب قبل خواب.  اگرمشکل اسید وزخم معده داری یا بلغمت ...

من اصلا نمیتونم متوجه بشم طبعم چیه حتی نت زدم علائمش رو ولی متوجه نشدم به قول شما باید رفت طب سنتی