2777
2789
من گاهاعطسه ولی بیشترسرفه خسته شدم بخداویارم قطع نشده این مریضی اومدسراغم

منم ویار دارم بعضی موقع ها خیلی اذیت میشم  

فردا سونو ان تی دارم حسابی سرماخوردم ای خدا چرا من تو بارداریم انقدر حالم بده 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم ویار دارم بعضی موقع ها خیلی اذیت میشم   فردا سونو ان تی دارم حسابی سرماخوردم ای خدا چرا من ...

ایشالله خوب میشی عزیزم آخه من ازیه طرفم یه غم بزرگ تودلم اومد باتحمل اینهمه سختی فکرمیکردم بچم دختره ولی بهم گفتن پسره چندروزهم واسه اون گریه زاری کردم بدترشدم

ایشالله خوب میشی عزیزم آخه من ازیه طرفم یه غم بزرگ تودلم اومد باتحمل اینهمه سختی فکرمیکردم بچم دختره ...

وای ناشکری نکن من که فقط میگم سالم باشه بخدا همش نگرانم ی طوریش نشه با این سرما خوردگیم 

پسر که خیلی خوبه خواهر من ۲ تا پسر داره انقدر بهش حسودیم میشه ماشاالله الان که بزرگ شدن انقدر هوای همو دارن 

وای ناشکری نکن من که فقط میگم سالم باشه بخدا همش نگرانم ی طوریش نشه با این سرما خوردگیم  پسر ک ...

ازاون لحاظ بله خوبه ولی توپیری خیلی تنهامیمونم  هیشکی نیس باهاش دردودل کنم مریض شدم رسیدگی کنه