2777
2789
عنوان

حاضرجواب

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 26 پست
من توموقعیت نمیتونم جواب بدم عملن  لالم 😐😐😐 بعد ک میگذره تازه میگم کاش اینو گفته بودم کاش ف ...

وای منم فکر میکنم اینجوریم ولی واقعیت یچی میگم بدون فکراا همون لحظه .خودم کیف میکنم  

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم فکر میکنم اینجوریم ولی واقعیت یچی میگم بدون فکراا همون لحظه .خودم کیف میکنم    

اره والا 

یبار داشتم جیغ مکشیدم با دوستم بودم به شوخی جیغ کشیدم یکی کنارمون بود گفت گاو رو ببین 

گفتم حتما تو خودت گاوی که گاو هارو میشناسی😀😀

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

واقعن؟ خوشبحالت  اصن نمیتونم  انقدم بدم میاد از این اخلاقم چون اخرسر فقط خودخوریش میمونه ...

اره بابا هرچی میگن درجا پاسخ اماده اس 

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اره والا  یبار داشتم جیغ مکشیدم با دوستم بودم به شوخی جیغ کشیدم یکی کنارمون بود گفت گاو رو ببی ...

ن بمن ب شوخی میگن منم ج میدم.در این حد ن.

مثلا  دوستم گفت از بچه ها یاد بگیر ببین چقد خوب کار میکنن.گفتم شما هم ک بچه ای پاشو کار کن از تو یاد بگیرم  

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
راهشوب منه مظلومم بوگو🥲🥺

خیلی باید زرنگ باشی😅😅😂😂😂مظلوم هم باش و درکنارش حاضر جواب م باش

ن تنها من بلکه ابجیمو اینطوریه 

می‌گفت تو مدرسه بهم گفتن اسکول برگشتم گفتم میدونم از اسم جدیدت خوشت میاد ولی این دلیل نمیشه تکرار کنی 

یعنی اومد بهم گفت داشتم غش میکردم اینو از کجا آوردی تووو

ببار دخترعمه م بهم گفت بیشعور 

گفتم اینو که توی ویژگی هات دیدم از بقیه شون تعریف کن 😂😂😂😂😂

خودم بعدا کیف میکردم از جوابم 😅

من ۲۲سالمه و مجردم هنوزم سنم کنه برا ازدواج یکی از بستگانمون ک شوهر کرده و از من پنج سال بزرگه بهم گفت چرا ازدواج نمیکنی گفتم کوووووووو؟آ؟؟؟؟اونم فک کرد منظورم شوهره گفت تو راضی باش من پیدا میکنم موردوو  گفتم  نه مدال شوهرت کردند کووو دهنش بست الان ک الانه هنوز باهام سرسنگینی رفتار می‌کنه😂😂😂😂😂

من ابجیم از خودم بدترع ببار داشت با من یواشکی حرف میزد تو جمع ک دخترعمه م برگشت گفت حسنا اگر حرفی هست بلند بگو ماهم بشنویم ابجیمو برگشت گفت اگه میخواستم بشنوید ک اروم نمیگفتم😂

اگر بهتون گفتم موهاتو بکن تو ٫((شال و روسری))

بگو موهای منم مثل زبون شما بجا بند نمیشه😂