2777
2789
جواب ابلهان خاموش است😝🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

خودتو بمال به خیار نمک🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

درسته گل...معلوم نیست عقده چیو داره اومده اینجا خودشو خالی کنه طفلک😂😂😉

معلوم کی عقده داره که اول اومده ریپ کرده😂😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که تو پاچه اون خانومو بی دلیل گرفتی عقده ای 

اولا که گفتم که پاچه گرفتن تخصص خودته..دوما اصلا بتوچه؟من جواب اون خانوم رو دادم تو چرا زورت اومد؟ اومدی کامنت منو ریپلای کردی بعد به من میگی فضول و عقده ای!!

خدایی فازت چیه؟تو همچی همینطور فضول هستی؟بیچاره شوهرت چی از دستت می‌کشه 

اولا که گفتم که پاچه گرفتن تخصص خودته..دوما اصلا بتوچه؟من جواب اون خانوم رو دادم تو چرا زورت اومد؟ ا ...

اول زر نزن بیچاره خودتیو هفت  نسل بعد و قبلت...دومم غلط می‌کنی وقتی نظری نداری میایی منفی بافی میکنی این وسط میشی نخود هر آش سرت تو کاره خودت باشه نظر نداری الکی نیا فضولی تو مخی نشو عقده ای بدبخت

اول زر نزن بیچاره خودتیو هفت  نسل بعد و قبلت...دومم غلط می‌کنی وقتی نظری نداری میایی منفی بافی ...

توروخدا برو روانپزشک..تو باید حتما بستری بشی تیمارستان 

هم نگران خودتم هم اطرافیانت بیچاره ها گناه دارن تورو تحمل میکنن

نی_نی_یار_شب

تگ کردنم بلد نیستی😃

تگ کردنم بلد نیستی😃

من به شما گفتم این تاپیکو ترک کن 

اگه متوجه هستید لطفا اینجا ریپلای نکن نه من و نه دوستان دیگه رو 

ادب و ارامش خیلی خوبه 

شما اولین کامنتی که گذاشتی در این تاپیک گفتی بهتر بود قبل بارداری اطلاعات داشته باشی و بعد اقدام کنی اصلا موضوع تاپیک سوالی بود که جوابش کنایه نبود 

و مجدد در جواب اطلاعات کافی دارم به کنایه گفتی  مشخصه 

عزیزم من با ۳۱ سال سن و دانشجو دکترا بودن دانش و اطلاعاتم در هر زمینه ای به اندازه ای هست که نیاز نباشه هرکسی بیاد ارشاد و دعوت به دانش اموزی کنه منو 

بازم میگم بارداری تجربه های متفاوتی ثبت کرده 

که ربطی به علم و تقویم های روتینی که همه میگن نداشته 

ریپلای نکنی ممنون میشم 

من به شما گفتم این تاپیکو ترک کن  اگه متوجه هستید لطفا اینجا ریپلای نکن نه من و نه دوستان دیگه ...

بازم میگم اگه میخوای ریپلای نشی ریپلای نکن..

اون خانم اومده تو تاپیک کامنتی که جواب شما رو دادم ریپ کرده و گفته فضول پس باید جوابش هم بگیره

@نی_نی_یار_شب    

حتی فرق روز و شبم نمیدونی😑😑

بیا دیدی گفتم فضولی...آخه مث تو جا پهن نکردم تو سایت هنوز ماهر نشدم

میبینم سریع میای ریپ میزنی..برو به غنی کردن اورانیومنت برس😂😂