2777
2789
حالا تو هر تاپیکی یک فضولی پیدا میشه ماشالا 😒

فضول هم خودشو نشون داد🤣🤣

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

حالا تو هر تاپیکی یک فضولی پیدا میشه ماشالا 😒

علاوه بر فضول بودن چشاتم ضعیفه اشتباه ریپ میزنی😃

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه بارداری ندارم  وگرنه اطلاعات کافیو دارم  درضمن بارداری ها متفاوت هست هرکسی تجربه خ ...

وقتی شما تاپیک زدی یعنی میخوای نظر دیگران رو بدونی..و اینجا یه سایت عمومی هست که میشه تو هر تاپیک خواستی نظرت رو بگی..اگه نمی‌خوای ریپ بشی ریپ نزن.

شما حداقل اگه واسه یه چکاپ هم دکتر می‌رفتی می‌دونستی که باید یه روز درمیون اقدام کرد تا اسپرم کیفیت داشته باشه و محض اطلاع هم تا دو هفته بعد از لقاح بارداری مشخص نمیشه 🙄

اینقدر فضولی نکن آخرش کار دستت میدی🤣🤣🤣

تا حالا فضولی مثل تو ندیدم بگرده تو تاپیک ها و پست منو ریپ بزنه..

ببین من اگه جای بودم اونجا که اشتباه ریپ کرده بودی میرفتم تو افق محو میشدم چه رویی داری ماشالا🤣🤣🤣

روی من به تو رفته ماشلا مث چی پاچه میگیری🤣کمم نمیاری

عزیزم پاچه گرفتن که تخصص خودته..یهو میپری تو تاپیک سریع یه کامنت رو ریپ میزنی😂😂

خوب وظیفتو‌ انجام میدی هااا🤣🤣

😉خوب شناختی منو هاااا کلک فضول جمع کنم امثال تورو جمع میکنم

والا بیشتر بهت پاچه گیر میخوره..هاپ هاپ کنان وارد تاپیک شدی🤣🤣🤣🤣

وقتی شما تاپیک زدی یعنی میخوای نظر دیگران رو بدونی..و اینجا یه سایت عمومی هست که میشه تو هر تاپیک خو ...

تاپیک زدن برای تبادل نظر نه اینکه بیای انرژی منفی بدی 

و اینکه بارداری اتفاقی هست که خیلی به تجربه مربوطه زمان دقیقی وجود نداره 

محض اطلاع شما هم فیزیولوژی بدنها متفاوت بعضیا بارداری براشون زود اتفاق میافته حتی یک هفته بعد از تشکیل لقاح از طریق ازمایش بتا مشخص میشه 

و اینکه برای اطلاع شما یک روز درمیان برای اقایونی که تحرک و تعداد اسپرم کمی دارن رعایت کنن 

نه ادمهای نرمال 

بارداری علم و تقویم دقیقی نداره عزیزم 

سیکل تخمک گذاری تقویم تقریبی هست 

حتی مورد بوده که روز بعداز پریود تشکیل لقاح انجام شده 

که از نظر علمی حداقل از ۶ الی ۱۲ روز بعداز اتمام پریود سیکل تخمک گذاری شروع میشه 

درضمن بهتر یا تو بحثی شرکت نکنی یا اگه شرکت میکنی در کمال ادب ریپلای کنی و نظرتو بدی 

اگه نظری نداری شرکت نکن 

یه ضرب مثل بجا هست میگن اگه گاهی حرف نزنی نمیگن لالی

😉خوب شناختی منو هاااا کلک فضول جمع کنم امثال تورو جمع میکنم

عزیزم خودتو درگیر جواب دادن به بعضی ادمها نکن اینها جوابشون سکوت 

اینطور ادمها اگه حرف نزنن کسی نمیگه لالن

شما خودتو اذیت نکن عزیزم 

ادبش و شعورش در همین اندازه است که بدون اجازه از استاتر دعوا کنه 

تاپیک زدن برای تبادل نظر نه اینکه بیای انرژی منفی بدی  و اینکه بارداری اتفاقی هست که خیلی به ت ...

میشه بگی کجا انرژی منفی دادم؟شما سریع جبهه گرفتی پیام های من رو با لحن خودت می‌خونی.

بله همچین بارداری هایی هم هست اما کم..اتفاقا آزمایش شوهر من عالی بود اما ۳تا دکتر رفتم گفتن یک شب در میون اقدام کن اینجا هم از هرکسی بپرسی میگن یک روز در میان ربطی به تحرک اسپرم نداره.

شما هم از بتا نگفتین گفتین بی بی چک!!والا آدم خندش میگیره آدم بخواد دو هفته از پریودش نگذشته بی بی چک بزنه..

اگه بنا بر لحاظ علمی که شما میگین باشه پس شما هنوز تو سیکل تخمک گذاری هستی!!!

اتفاقا هم نظرم رو گفتم هم بی ادبی نکردم..نمی‌دونم شما چرا اینقدر اعصابت خورده و جبهه میگیری؟!

ببین بازم میگم اینجا سایت عمومیه میشه تو هر تاپیکی خواستی نظر بدی..انگار فهمش برای شما خیلی سخته 

عزیزم خودتو درگیر جواب دادن به بعضی ادمها نکن اینها جوابشون سکوت  اینطور ادمها اگه حرف نزنن کس ...

ببخشید از حضور والا مقام شما اعلیا حضرت کسب اجازه نکردم و جواب کامنتی که منو ریپلای کرده بود رو دادم...

عین این بچه ها چون تاپیک منه باید اجازه بگیری با یکی بحث کنی🤢🤢