2777
2789
عنوان

بیاین خاطره آشپزی خنده دار من😂

691 بازدید | 27 پست

چن وقت پیش رفتم املت درست کنم ،ما شمالیا املت و با سیر درست میکنیم قشنگ بهش سیر زدم فلفل سبز،خلاصه خیلی زحمت کشیدم تا جا افتاد ،اینم بگم قشنگ گوجه  و پوست کنده بودم ولی تیکه بزرگ خورد کرده بودم،خلاصه همین که رفتم املت و بکشم ی جیغ بنفش کشیدم،شوهرم اومد ببینه چی شده ،گفتم داخل املت یه کرمه سبزه🐛،هیچی دیگه،شوهرم گفت من نمیخورم،کرم سالم بود یعنی له نشده بود ،برداشتمش ،گفتم بابا کرمه دیگ ،دیدی ک سالم بود برداشتم،املت رو حرارت پخته شده همه باکتریاش ازبین رفتن ،مردم پس چجوری سوسک و مار میخورن،الان میارمش بخوریم انقد زحمت کشیدم،خلاصهدشوهرم گفت نه که نه،منم نخوردمش،یکمشو دادم بچم خورد😐🤦‍♀️بعد گفتم به شوهرم بدمش به مامانت اونا که نمیدونن،گفت بخدا بهشون بدی میگم توش کرم بود😅😅😅خلاصه بقیه رو ریختم دور،

INTP(منطق دان)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمنی کرم بود؟اخه نوشتی فلفل سبز شاید فلفل بوده🤣

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.