2777
2789
عنوان

مهم

57 بازدید | 7 پست

سلام. یه سوال برام بوجود اومده یعنی مشکلات من آنقدر در برابر خدا بزرگه که نمیتونه حلش کنه؟ به نظرم خدا خودش دوست ندارم کمکم بده وگرنه قدرتش رو داره....چرا وقتی خدا می‌تونه مشکلم رو حل کنه کمکم نمیده؟

ذلیل خدا شو 

خودت رو در برابرش چیزی ندون 

که نیستیم 

ما هیچیم و چیزی کم 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
ذلیل خدا شو  خودت رو در برابرش چیزی ندون  که نیستیم  ما هیچیم و چیزی کم

تا حالا شده ذلیل خداشم کلی نماز وروزه بگیرم دیدم خدا در هردوحالتش منو نمیبینه نماز و روزه و حجاب رو کنار گذاشتم من قبلاً چادری بودم ولی الان نیستم....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا حالا شده ذلیل خداشم کلی نماز وروزه بگیرم دیدم خدا در هردوحالتش منو نمیبینه نماز و روزه و حجاب رو ...

شما چی داری که از خودت باشه 

یه چرتکه بنداز 

بعد میفهمی 

حاضری کل زندگیت رو بدی یه چشمت رو ندی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
شما چی داری که از خودت باشه  یه چرتکه بنداز  بعد میفهمی  حاضری کل زندگیت رو بدی یه ...

ولی خدا که قدرتشو داره چرا تو کمک به بنده هاشو خساست به خرج میده؟ مثلا با خوبی به من چی از خدا کم میشه؟

ولی خدا که قدرتشو داره چرا تو کمک به بنده هاشو خساست به خرج میده؟ مثلا با خوبی به من چی از خدا کم می ...

برا خدا ادبیاتت رو درست کن 

گفتم 

ذلیلانه با خدا صحبت کن 

ما چیزی نیستیم 

موفق باشی

برا خدا ادبیاتت رو درست کن  گفتم  ذلیلانه با خدا صحبت کن  ما چیزی نیستیم  مو ...

تاحالا ذلیلانه هم خواستم فقط نداد. بعدم اون خدایی که همش راه دریافت نعمت هایش منت و ذلت و خواری که خوب نیس