انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
پس جدا شدی ولی مشکل ثبت حساب جدیده همیشه طول میدن چرا ... راستش معلوم نیست.ولی شما زیاد شده زمانش
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
این مدت وام اینا هم زیاد گرفته باشین هم ممکنه ها چون برادرم می خواست وام خوداشتغالی بگیره گفتن شما جزء دهک های بالایی حالا ین مدت پول وام و قرض و قوله تو حسابش گردش داشته وگرنه آه نداره با ناله سودا کنه
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.