2777
2789
عنوان

نمیونم چم شده🤔😔

224 بازدید | 15 پست

شوهرم اعتیاد داره خیلی اذیتم کرده قبلا خیلی اصرار کردم ک‌ ترک کنه ولی الان احساس میکنم دلم نمی خواد دیگ ترک کنه ،دوس دارم ازش جدا شم ،بعد این فکرا عذاب وجدان میگیرم میگم چقد من بد جنسم😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچ وقت اینطور نگو .منم شوهرم دوسال بود الان یک ماهی هست تو خونه داره ترک میکنه و تنشاله تا چند روز دیگه پاک میشه.کمکش کن و دل بدلش بده.بزار بفهمه برات مهمه.این روزهای سخت میگذره و شادی به زندگیت برمیگرده.مخصوصا اگه بچه داری.بعدش خونه پدرت خبری نیست بچسب به زندگیت و با زبون رامش کن حتما جواب میده فقط با محبت بهش

عزیزم هیچ وقت اینطور نگو .منم شوهرم دوسال بود الان یک ماهی هست تو خونه داره ترک میکنه و تنشاله تا چن ...

عزیزم انشالا ارامش ب زندگیت برگرده 

نمیخوام ته دل اسیو خالی کنم کم پیش میاد از این موردا من خالم کل جوونیشو ریخت پای شوهر خاله ام کع اعتیاد داشت گفت ترک میکنم ترک میکنم نکرد اوج جوونی خالم گذشت الانم ۴۵ سالشه هیچ و هیچ پسرفت کرده که پیشرفت نکرده تو اینجور موارد باید همه چیو بسنجی  تصمیم درستو بگیری

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
عزیزم انشالا ارامش ب زندگیت برگرده  نمیخوام ته دل اسیو خالی کنم کم پیش میاد از این موردا من خا ...

حق با شماست ببین گاهی هستند معتادند و همه زندگیشون همبن اعتباده نه کار دارن نه به زندگی میرسن زنه باید کار کنه تا خرج اون و زندگی را بده.و به این زندگی عادت کردن و دوست دارن و رن و زندگی و همه را فداش کردن اینطور باشه آره.اما امثال شوهر من گیر افتادن و خودش خییلی بدش می اومد و متنفر بود و درعین حال همه جوره حواسش به زندگی بوده و هست و هبچ وقت نزاشت کمبودی داشته باشیم و از محبتشم دریغ نکرد برامون .منم پاش واستادم و نزاشتم هیچکسی بفهمهپدرملدرش فهمیدن و هیچ کس دیگه و با همت و خواست خودش شروع کرد به ترک.و اینم بدون یه معتاد تا خودش به ته خط نرسه و نخواد هیچکس نمیتونه کمکش کنه

حق با شماست ببین گاهی هستند معتادند و همه زندگیشون همبن اعتباده نه کار دارن نه به زندگی میرسن زنه با ...

حالا خودت بهتر میدونی چیکار باید بکنی.من داماد خالم از اول که ازدواج کرد دختر خالم فهمید معتاده .الان پسرش سربازیشم رفته خونه و زندگی و ماشین و همه را دود کرد و بیکاره همیشه بساطش پهنه .ولی دختر خالم به خاطر بچه هاش ساخت و انگار یه جورایی کنار اومده ولی توداره و همیشه سردرد عصبی داره.تازه با خانواده زنش به کل قطع رابطه کرده 

عزیزم هیچ وقت اینطور نگو .منم شوهرم دوسال بود الان یک ماهی هست تو خونه داره ترک میکنه و تنشاله تا چن ...

مصرفشچی بود!؟

شوهر من هزار بار ترک کرده ولی چ فایده

مصرفشچی بود!؟ شوهر من هزار بار ترک کرده ولی چ فایده

تریاک البته دوسال هم نشد.شما چی؟ چندساله مصرف میکنه.ببین باید خودش بخواد ترک کنه کمکش کن به این باور برسه.تو از کدوم دسته اند که گفتم؟

تریاک البته دوسال هم نشد.شما چی؟ چندساله مصرف میکنه.ببین باید خودش بخواد ترک کنه کمکش کن به این باور ...

هرویین شیشه .

سه بار کارشو از دست داده بیکار شده ،موقعه ای ک‌ شیشه میکشید توهم های بد میزد حتی دوبار دست روم بلند کرد ولی الان بهتره