2777
2789
عنوان

گوشی کادو گرفتم

368 بازدید | 17 پست

نامزدم موبایل منو فروخت که یه جدید برداره برام و نو . الان دیشب گوشیه دست دو گرفته برام من از دستش ناراحت شدم چون میگفت نوعه کارتن پ جعبش مشخص بود بعد گفت نه ۳ بار گوشی شارژ خورده مثل همینو کاملا نو برایه مامانش خرید چ کنم ؟ میخام بگم بفروشنش چون ادعا داره نوعه ک من خودم از سایت سفارش بدم 

به نظرم پسش نده زشته

دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارن

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چی بگم شاید دستش تنگه  اگه آره هیچی نگو قبول کن  ولی اگه داره بهش بگو

عزیزم داره خب من از این خوشم نمیاد ک نوشو برا مامانش خریده خیلی دلم شکست 

به نظرم پسش نده زشته دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارن

خب من ک تقاضا نداشتم موبایلمو بفروشه یه دست دو بهم بده ا... از دلم راضی نمیشه با گوشیه دست دو کار کنم حس بدی میگیرم 

خب من ک تقاضا نداشتم موبایلمو بفروشه یه دست دو بهم بده ا... از دلم راضی نمیشه با گوشیه دست دو کار کن ...

خوب بعضی گوشیا انقد گرونن که نوشون رو نمیشه خرید. احتمالا خواسته خوبی کنه. ببین اگه مدلش از گوشی خودت بالاتره عوضش نکن. 

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
نمیدونم والا ۱۰ شاید 

کل گوشی 10 تومن بوده یا نامزدت 10 تومن گذاشته روی پول گوشی قبلیت؟ 

خوب بعضی گوشیا انقد گرونن که نوشون رو نمیشه خرید. احتمالا خواسته خوبی کنه. ببین اگه مدلش از گوشی خود ...

والا وقتی ادعا داره که این نوعه یه منت گوشیه نو هم میمونه رو من در صورتی که دست دوعه.. میگه قیمتش با نوش فرقش ۲/۳ تومنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792