2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه ویار صبح   داشتم علاعمم خیلی شبیه دخترم نبود سر دخترم ویار شدید.اینجا گفتن اگه مثل هم باشه جنسیتا فرق داره.تو شش هفته ضربان قلب ۱۵۰مثل دخترم. علامت وی سمت راست که اصلا اعتقادی ندارم.جفت خلفی فک کنم سمت راست چون سنو سمت راست میزاره.نک سینه چپ بزرگتر سینهام خیلی دردناک شده سر دخترم اینجور نبود.سوزن و نخ رو شکمم که رفت و برگشت بود اعتقادی ندارم.تست بارداری تو شش هفته فک کنم انجام دادم علامتtکمرنگ بود

یک هفته از موعد گذشته بود نمیدونستم باردارم روز اول خونریزی داشتم فک کردم پریودم بعد هفت روز لکه بینی. فک کنم برا زور سنگین.عده ای گفتن خونریزی پسره و چند نفر اطرافم بودم با داشتن دختر لکه بینی داشتن.یه چیزی که خودم واقعا بهش پی برده بودم از قدیما هم میگفتن زبون بچه پهن باشه فرزند بعدی دختر..زبون دخترمن پهننن که مطمن بودم بعدی دختره

به علائم ربط نداره گلم منم دومي رو ناخواسته شد فك ميكردم پسر باشه ولي دختر بود

دخترم پنج سالشه میگفت من داداش میخوام همه داداش دارن دختر نمیخوذم فیلم های جشن تعیین جنسیت که میدید اگه دختر بود ناراحت میشد خدا انگار صداشو شنید 

الان چند وقتتونه؟ جنسیت کوچولوتون مشخص شده؟

الان ۱۵هفته.اره عزیزم رفتم دکتر برا چکاب سنو انومالی دهانه رحم کوتاه بود سنو داخلی تو مطب انجام داد گفتم جنسیت مشخصه؟دیگه سنو شکمم انجام داد بهم گفت.هرسنو هم که رفتم تاریخ زایمانم فرق میکرد فک کردم ۱۳هفته باشم ولی ۱۵بود

الان چند وقتتونه؟ جنسیت کوچولوتون مشخص شده؟

تو نی نی سایت دیدم چند وقت پیش  که یه کاربری ادرس اینستا زده بود که عکس انومالی بفرستی جنسیتو میگه منم فرستادم ۸۹درصد گفت پسره همون شد واقعا