2777
2789
عنوان

عید کجا میرید؟

208 بازدید | 14 پست

طبق معمول وهمه این 29 سال هیچ جا ...

کاش منم فامیل بامحبت داشتم که دلم بکشه برم ....

تورکه خانواده نمیزاره 

نمیدونم چ کنم حوصلم پوکید ای خدااااا

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استان آذربایجان شرقی، استان لرستان،شمال (استانشو نمیدونم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

تا حالا شده دلتون سفر بخواد ولی به خاطر داشتن شرایطی مثل مالی ، نداشتن همسفر خوب ، نداشتن وسیله نقلیه ، خدایی نکرده بیماری و ... نتونید برید سفر 😞  

از وقتی بیماری کرونا شیوع پیدا کرد سفر های ما هم تا یک مدتی کنسل شد 😷 توی همین ایام بود که سفر های مجازی روی کار اومدن و ما رو با یک گوشی به هر جا که دلمون میخواست می بردن 🤯

اما اینکه مردم نمیدونستند چجوری باید از این ابزار استفاده کنند کار رو خراب می کرد و این سفر هارو برای ما خسته کننده می کرد ☹️

حالا ما می خوایم توی کانال مردم سفر شما رو با یک گوشی به نقطه های مختلف دنیا ببریم 🤩

نگران نباشید ☺️ استفاده از این سفر های مجازی اونقدر راحته که اصلا شما رو خسته نمیکنه بلکه شما از این سفر ها کمال لذت رو خواهید برد😎@mardomsafar این لینک رو توی ایتا برای یک نفر بفرستید و وارد کانال بشید