2777
2789
عنوان

مامانم...

371 بازدید | 26 پست

سلام،امروز داشتم دقیق به صورت مامانم نگاه میکردم حس کردم چقدر تو این دو سه سال آخری چقدر پیر شده...همش غصه رفتارا و بی احترامی های داداشم و بابام که بهش میکنن میخوره خیلی داغون شده دلم براش میسوزه یه روز خوش تو زندگیش ندیده هر روز از دست اینا آرزوی مرگ می‌کنه دلم براش کبابه هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد براش بکنم خیلی دلم گرفته گفتم اینجا باهاتون دردودل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانه منم💔

عزیزم...

مامانم خیلی شکسته شده یهو تو این دو سه سال از غصه و فکر فرو ریخت انگار قبلا اینجوری نبود حداقل حفظ ظاهر میکرد ولی انگار کم آورده دیگه

مامان منم پنجاه سالشه مجبوره بره سرکار قسط بده بابام بهم جهیزیه نداد و مامانم تنها زندگی می‌کنه واریس و آرتروز پس من چی بگم 

یه شب تا صبح چون زنداداشم بی احترامی کرد بهش بیدار موندم 

خودت  خیلی عزت و احترامش کن بهش محبت کن ،اگههه هم میشه با پدرت و برادرت صحبت کن

اونا دیگه نصیحت پذیر نیستن بابام چهل سال با این اخلاق دیگه عوض نمیشه و داداشمم شده عین بابام حتی بدتر

عزیزم... مامانم خیلی شکسته شده یهو تو این دو سه سال از غصه و فکر فرو ریخت انگار قبلا اینجوری نبود ح ...

مامانه منم مثل مادر شما

خیلی شکسته شده مامانای دوستامو نیبینم فقط حسرت میخورم چرا مامانم زندگیش در حد اینا اروم نبوده

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
مامان منم پنجاه سالشه مجبوره بره سرکار قسط بده بابام بهم جهیزیه نداد و مامانم تنها زندگی می‌کنه واری ...

خدا ب مامان گلت سلامتی بدن ان شاا... و زندگیش رو پر از برکت و آرامش کنه ،دهن اون زنداداشتم بسته بشه الهی ک غم نندازه تو دل کسی