2777
2789
عنوان

یعنی چی اخه!

177 بازدید | 19 پست

من هر شب ساعت ۱۲ میخوابم!

امشب یکم زودتر خوابم برد

الان از خواب پریدم دیدم رلم پیام داده بود شب بخیرو اینا

منم الان جوابشو دادم دیدم آنلاین شد زود جواب منو داد

دارم منفجر میشم ینی چی تا حالا بیداره مگ چ غلطی میکنه وقتایی ک من خوابم چ دلیلی داره بیدار بمونه!

جالبیش اینه صبح هم خیلی دیر بیدار میشه ساعت ۱ ظهر

نکنه واسه همینه هرشب اینجوری بیداره!!!!

دلش نخواستع بخوابه

ی حرفایی میزنین بخدا🫤

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب پس چرا هرشب به من میگه زود بخوابم!!!

دیگ در جریان این نیسدم

ولی خب زیادی حساسی🥲

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
چون عادی نیس برام این حرکتش خیلی ناراحت شدم نمیتونم درکش کنم

همینارو بش بگو خو

دوست داشتن مالکیت نیست

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...