2777
2789
عنوان

دعوامون شد

224 بازدید | 14 پست

سر اینکه میگه تو محبت زبانی نداری میدونم منو دوس داری ولی چرا به زبون نمیاری...

من از بچگی خیلی احساساتی بودم ولی همیشه دوست دارم با رفتارم نشون بودم دوست داشتنمو نه اینکه دم به دقیقه به طرف بگم دوستت دارم... کلا موقع ابراز علاقه حس بدی دارم همش فکر میکنم میخواد ولم کنه ...اما مگه از اول ندید که من اینطوریم؟حق با کیه؟ازم خسته شده؟

پ ن :شوهرم نیست کسیه که باهاش دوستم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محبت زبانی نیاز رابطس...  اینکه میگن با رفتار نشون میدیم برام قابل هضم نیس، این گوش لعنتی میخو ...

من از اول همینطوری بودم چرا الان یادش افتاده به نظرم دردش یه چیز دیگس

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
خود من به شخصه به محبت کلامی گاهی نیاز دارم هرچقد طرفم بااخلاق و رفتار ثابت کنه 

منم اینطوری نیستم که اصلاااا نگم ولی از هر روز هر دقیقه گفتن و قربون صدقه خوشم نمیاد

منم اینطوری نیستم که اصلاااا نگم ولی از هر روز هر دقیقه گفتن و قربون صدقه خوشم نمیاد

هرطور صلاح میدونی اما نظر من اینه وجودش لازمه و خوبه من هرروز میگم گاهی نمیگم عادت نکنه فقط   

خب چه اشکالی داره نیازشون رو برطرف کنید؟ محبت کلامی هم لازمه خب.

لازمه قبول دارم ولی من واقعا زیاد نمیتونم بگم...من از اول اینطوری بودم به نظرم داره بهانه میاره

هرطور صلاح میدونی اما نظر من اینه وجودش لازمه و خوبه من هرروز میگم گاهی نمیگم عادت نکنه فقط   ...

کار خوبی میکنی...فکر کنم من مشکل دارم😂🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم خوبی؟

من تو یکی از تاپیکات باهات صحبت کردم که کراش چند سالتون بهتون پیام داده بود 

شرایطم تقریبا مشابه شما بود و ۶ ساله که رو یکی کراشم 

من چند وقتیه که تصمیم جدی گرفتم برای فراموش کردنش خیلی سخته اما تا یه جاهایی موفق عمل کردم اما تا میبینمش یا یه متن نوشته یا پیزی که عاشقانه اس رو میخونم کاملا دگرگونم میکنه 

انگار همه چی از نو شروع میشه ولسم 

میشه کمکم کنی چطور مثل شما بیخیالش بشم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام عزیزم خوبی؟ من تو یکی از تاپیکات باهات صحبت کردم که کراش چند سالتون بهتون پیام داده بود  ...

سلام گلم ممنون ...برای من دقیقا زمانی بهم پیام داد که بیخیالش شده بودم و یه ادم دیگه اومده بود تو زندگیم ...از نظر من تو این مواقع فقط و فقط باید خودتو سرگرم کنی فیلم و سریال ،کار ،اهنگ،بیرون رفتن که انقدر خسته باشی بهش فکر نکنی و ذهنتو ازش خالی کنی...من خودم فیلم و سریال خیلی کمکم کرد ...سعی کن واااقعا بیخیال باشی ...این طوری واقعا یا از ذهنت میره بیرون یا اون یه حرکتی میکنه...موفق باشی🌺

سلام گلم ممنون ...برای من دقیقا زمانی بهم پیام داد که بیخیالش شده بودم و یه ادم دیگه اومده بود تو زن ...

من خیلی درگیر درس هستم ولی باز یادش میفتم 

چه عالی که تونستی بری تو رابطه

کاش بتونم با کسی وارد رابطه بشم 

حیف سخته واسم کسی رو جایگیزینش کنم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
من خیلی درگیر درس هستم ولی باز یادش میفتم  چه عالی که تونستی بری تو رابطه کاش بتونم با کسی وا ...

نه اتفاقا شاید باورت نشه یه روزایی از اینکه رفتم تو رابطه خوشحالم یه روزایی نه...دلم میخواد تنها باشم ...حس خیلی بدیه حتی تو رابطه رفتن هم اثر نداره اونقدرا ...فقط یه چیزی واقعااا تاثیر داره اینکه قبول کنی که اون ادم واسه تو نیست یه مدت یکم گریه کن بذار خالی شی بعدش اروم اروم برات کم رنگ میشه اما یادت باشه فراموشی مطلقی درکار نیست ... بذار به گوشه ذهنت کمرنگ بشه و با مرور زمان از یادت بره

نه اتفاقا شاید باورت نشه یه روزایی از اینکه رفتم تو رابطه خوشحالم یه روزایی نه...دلم میخواد تنها باش ...

یه سوال ازت دارم اینکه اون بهت درخواست داد و قبولش نکردی یعنی دیگه حسی نداشتی ؟

یه سوال ازت دارم اینکه اون بهت درخواست داد و قبولش نکردی یعنی دیگه حسی نداشتی ؟

چرا دوستش داشتم ولی میدونستم خانواده ها قبول نمیکنن به خاطر یه سری از شرایط میدونی ترجیح دادم بیشتر از این خودمو اذیت نکنم...خیلی شرایط بدی بود