2777
2789
عنوان

معده درد شدید

172 بازدید | 16 پست

اقا من از پریشبه حالم بهم ریخته و از دیروز عصر معده درد و تب دارم.

...الان از شدت درد ازخاب بیدار شدم...ببخشید اسهال شدیدم داشتم

من قبلا وسواس فکری داشتم.الان داغونم...استرس گرفتم.مگه میشه ویروس ساده ابنقد معده درد بباره؟سرطان معده مباشه.دارم دبوونه میشم.کاش کمکم کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا همون ویروسه  دوست منم گرفته بود هفته پیش  مخصوصا توی اصفهان زیاد شده دوستم رفت ا ...

اینقد معده درد شدید؟اقا خدا خیرت بده.نمبدونی چه ترسی افتاده به جونم نصف شبی.همه هم خابن.دستام داره میلرزه از ترس سرطان

گل محمدي از اين خشك شده ها كه غنچه اس داري اگه داري دم كن بخور اب رو اتيشه خوب خوب ميشي 

دارم‌هر کاری کردممم.نعنا.پونه.قرص.خوب نمیشه لامصب.یکم اروم دولاره شددییید میگییره.من هیچوقت اینقد کعده درد شدید نداشتم.

اینقد معده درد شدید؟اقا خدا خیرت بده.نمبدونی چه ترسی افتاده به جونم نصف شبی.همه هم خابن.دستام داره م ...

نه بابا یکی دوشبه هیچکس کانسر نمیگیره.  

من این ده روز اخیر چندین نفر رو دیدم با علائم شما 

که دکتر به همشون گفته بود ورژن جدید ویروس رو گرفتید 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
چن روز طول میکشه

آدم با آدم فرق میکنه. مامان من چون نازناز خاتونه غذا نمیخورد بدتر میشد. ولی اگه رعایت کنی و داروهاتو بخوری و غذای پر ادویه و میوه خام تا بهبودی نخوری زود خوب میشی

گرفتم.زیادم گرفتم.این خیلی عجیبه.از صبع عیچی نخورذم.فقط یه سیخ کباب اونم بزور

من ابتدایی بودم انقدر اینطوری میشدم  هر چند وقت یبار مجبور بودم تا ۳ روز چیزی نخورم تا خوب شم یادمه فقط با زور  چای نبات زنده بودم