2777
2789
عنوان

راهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 33 پست
اخه بدبخت تو چرا حرصت گرفته😂قیافت زشته هیچ کس محلت نمیده عقده ای شدی افتادی به جون من چرا

من متاهلم نیاز ندارم کسی ب من محل بده .تو میگردی تو خیابونا ک یکی بهت شماره بده ک اونم باز کسی آدم حسابت نمیکنه تحویلت نمیگیره اینجا تاپیک میزنی نالانی ک جرا نگام میکنن ولی بهم شماره نمیدن.خوابه خودتو جرا واسه من تعریف میکنی؟؟

😂😂😂😂من زشتم تو‌خوشگل.حرصم نگرفته.فقط اینکه هم‌جنس منی و داری خودتو ب درو دیوار میزنی ک یکی ک سن ...

اخه اسکل تو قیافه منو مگه دیدی که زر میزنی

هر چی هستم از تو زشت بهترم که نمیتونی عکس خودتم بذاری فیک میذاری

عه پس گروه دوست یابی خودتو میذاری به فروش😂

خوب خودتو لو دادی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه اسکل تو قیافه منو مگه دیدی که زر میزنیهر چی هستم از تو زشت بهترم که نمیتونی عکس خودتم بذاری فیک ...

من ک عکسم پروفایلمه ده تا دیگم بخای میزارم توام بزار ببینیم اینی ک تو خیابون بهش شماره نمیدن جه شکلیه😂😂😂یعنی جقد میتونی داغون باشی😂😂

من ک عکسم پروفایلمه ده تا دیگم بخای میزارم توام بزار ببینیم اینی ک تو خیابون بهش شماره نمیدن جه شکلی ...

من عزیزم نیازی به شماره ندارم چون از ۱۸سالگی انقد خاستگار داشتم که تو عمرت ندیدی

شماررو به یکی مثل میدن که برای یه شب میخوانش

من و تو فرقمون زیاده کودن

منو برای یه عمر میخوان تورو واسه یه شب😉

تو😂😂😂😂😂اره منم فکر کردم خودتی فیک بیریخت

من ک عکسمو گذاشتم گفتم ک ده تا دیگم با هر نشونه ای میزارم توام ی دونه بزار ک من ک زشتم ببینم دارم با کی مقایسه میشم دیگه😂جرا میترسی؟؟

من عزیزم نیازی به شماره ندارم چون از ۱۸سالگی انقد خاستگار داشتم که تو عمرت ندیدیشماررو به یکی مثل می ...

قرصاتو بخور برعکس داری میزنی.من ازدواج کردم تموم شد رفت واسه ی عمرم..اونی ک حیرونه تویی.تاپیکات داره میگه جندتا خاستگار داری.دیگه ی جیزیو ادعا کن ک برعکسش تو تاپیکات موج نزنه😂😂😂😂من انقد از خودمو زندگیم مطمعنم ک عکسم رو پروفمه هرکی اشنا باشه و بشناسه شخصیتمو می‌دونه.و‌ شخصیت توام از تاپیکات داره داد میزنه.تو رویاهات زندگی نکن واقعیت زندگیت همین تاپیکاته😂😂

قرصاتو بخور برعکس داری میزنی.من ازدواج کردم تموم شد رفت واسه ی عمرم..اونی ک حیرونه تویی.تاپیکات داره ...

معلومه چجور شوهری کردی که انقد عقده ای تشریف داری😊

تو انقد بدبختی که دلم به حالت میسوزه بخدا چون شوهر کردن تو زندگیت فقط امتیاز و هنرمیدونی😂😂😂🤦‍♀️

من عزیزم نیازی به شماره ندارم چون از ۱۸سالگی انقد خاستگار داشتم که تو عمرت ندیدیشماررو به یکی مثل می ...

تو داری خودتو جر میدی ک ی ۵۰ساله واسه ی شبم ک شده بخادش ک واسه همون ی شبم نمیخاد بنده خدا😂😂😂😂ی جور حرف میزنی انگار من جای تو دارم هروز تاپیک میزنم ک نصیحتم نکنید می‌دونم واسه ازدواج نمیشه حتی واسه کراش زدن امکانش هست منو ببینه😂😂😂😂