2777
2789
عنوان

راهرو

161 بازدید | 33 پست

بچه ها اگه توی دانشگاتون با یه ادم عادی تو راهرو یهو رودرو بشین چجوری نگاه میکنید؟

اگه طرف کراشتون باشه یهو تو راهرو جلوتون سبز بشه چیکار میکنید یعنی چحوری نگاش میکنید؟

اگرم دانشگاه نرفتین فرض کنید و خیالی بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حال بهم زن تویی ک رسما آویزون ی ۵۰ساله شدی ک سن باباته.حتی حاضری ترتیبتم بده مث ی دستمال پرتت کنه ی گوشه انقد بدبختی.سوراخمون کردی داری این بی آبرو بودنتم تو سایت پخش میکنی‌.قیافم نداری ک حتی ازت سواستفاده کنه تو دیگه تهشی‌.حالا قفل کن

حال بهم زن تویی ک رسما آویزون ی ۵۰ساله شدی ک سن باباته.حتی حاضری ترتیبتم بده مث ی دستمال پرتت کنه ی ...

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

نی نی یار این خانم تا الان چندین بار بهم بی احترامی کرده ممنون میشم خودتون باهاش برخورد کنید 

ایشالله که تعلیق بشه ممنون میشم🙏

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 نی نی یار این خانم تا الان چندین بار بهم بی احترامی کرده ممنون م ...

لطفا این خانومو از وسط سایت جم کنید ک شوگر زدنو داره تو سایت عادی می‌کنه.اینجا فک نکنم جای باشه ک دنبال راهکار و نظر خواهی کردن واسه تیغ زدن باشه 

لطفا این خانومو از وسط سایت جم کنید ک شوگر زدنو داره تو سایت عادی می‌کنه.اینجا فک نکنم جای باشه ک دن ...

اخه بدبخت تو چرا حرصت گرفته😂

قیافت زشته هیچ کس محلت نمیده عقده ای شدی افتادی به جون من چرا

اخه بدبخت تو چرا حرصت گرفته😂قیافت زشته هیچ کس محلت نمیده عقده ای شدی افتادی به جون من چرا

😂😂😂😂من زشتم تو‌خوشگل.حرصم نگرفته.فقط اینکه هم‌جنس منی و داری خودتو ب درو دیوار میزنی ک یکی ک سن باباته حتی بهت نگاه کنه آبرومونو در سطح جهانی می‌بره.همینکه گورتو گم کنی بری تو سایت دوستیابی خودتو بزاری حراجی  حله