2777
2789
کورد نیستم ولی عاشق کوردام همشون خیلی خوبننن 

منم همینطور🥰

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
کوردا خیلی خیلی خوشگلننن مخصوصا زنای کورد کورد نیستم ولی عاشقشونم شما کوردی؟ 

بله قشنگم کردم من

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبننن کورداا  کورد کردستان هستین؟یا کرمانشاه

مرسی عزیزم 🥰 

هیچکدوم گلم کرد مشهدم 

ماشالا همه جا هستیم 🤣🤣

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مرسی عزیزم 🥰  هیچکدوم گلم کرد مشهدم  ماشالا همه جا هستیم 🤣🤣

زنده باشین 

کورد ک میبینم قند تو دلم اب میشه انقد خوبننن 

مخصوصا اون زبان قشنگشون  کوردا باعث افتخارن 😍🙂

زنده باشین  کورد ک میبینم قند تو دلم اب میشه انقد خوبننن  مخصوصا اون زبان قشنگشون  ...

وایییی گلم مرسی 🥰🥰🤩🤩❤️❤️

رندی ژ ته اخای گجکه ناز 😉 یعنی ( خوبی از خودته دختر ناز)

زنده باشین  کورد ک میبینم قند تو دلم اب میشه انقد خوبننن  مخصوصا اون زبان قشنگشون  ...

منم واقعا قوم های بختیاری رو دوست دارم دخترای نازی دارن 😉🧡❤️

😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😍💖💖💖❤️❤️

منم واقعا قوم های بختیاری رو دوست دارم دخترای نازی دارن 😉🧡❤️

بختیاریا چشاشون خیلی قشنگههه 

من همیشه دوسداشتم. همسر ایندم کورد باشه چون خوشگلن😂😂و هیکلییی دختراشونم هیکلین 

بختیاریا چشاشون خیلی قشنگههه  من همیشه دوسداشتم. همسر ایندم کورد باشه چون خوشگلن😂😂و هیکلییی ...

اره واقعا میگم تا حالا هر بختیاری رو دیدم چشماش رنگی بوده 😍❤️ 

ایشالا یه مرد کرد زیبا و خوش هیکل قسمتت بشه گلم 

😂😂 آره تعریف از خود نباشه دختراش واقعا خوش اندامن

اره واقعا میگم تا حالا هر بختیاری رو دیدم چشماش رنگی بوده 😍❤️  ایشالا یه مرد کرد زیبا و خوش ه ...

ایشالاااا😂

اره همشون هیکلین و سرحال صورتشونم تپله و خوشگله کوردا اکثرا صورتاشون پره گونه زیاد دارن هر کوردی دیدم ایطور بوده 

ایشالاااا😂 اره همشون هیکلین و سرحال صورتشونم تپله و خوشگله کوردا اکثرا صورتاشون پره گونه زیاد دارن ...

😍😂 این یه نمونه اشه یه دختر کوچولوی کرد تپل 🥰🥰🤩😂😂

😍😂 این یه نمونه اشه یه دختر کوچولوی کرد تپل 🥰🥰🤩😂😂

واییی حضرت لپپپ بهش میاد کورد باشه والا من ی رفیق دارم مال سقزع اونم کورده انقددد ماههه 

مردم اصیل و خوبینننن عاشقشونم

واییی حضرت لپپپ بهش میاد کورد باشه والا من ی رفیق دارم مال سقزع اونم کورده انقددد ماههه  مردم ...

قربونت گلم ❤️❤️❤️😘😘👑