2821
2789
عنوان

دلبرم+عکس😌🖇🔐

463 بازدید | 24 پست

رابطه ۴ ساله داریم 

خیلی اوایلش چیزا دیدم ازش کلا خیلی 

ولی وقتی فهمید خیلی میخامش خیلی عوض شد خیلیییییی دست از همههه کار برداشت ولی اینقد ک پا ب پاش اومدم حس میکنم‌هنوز پنهون کاری داره

درحالی ک دوساله خدایی عوض شده همشم قربون صدقم‌میره مثلا این عکس 

کافیه ناراحت شم زنگ پشت زنگ قربون صدقه فلان‌میگ نمیتونم ببینم ناراحتی 

ممکنه جدی ادما اینجوری عوض بشن؟

از ی ابلیس شده فرشته😑😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بز

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
نمیدونم فقط میدونم نمیشه صد در صد مطمئن بود ک طرف خود واقعیشه  شاید از اولش ادم خوبی بوده تظا ...

ارره نمیدونم خدایی

اصلا بحث خاستگاریم‌باز کرده با ننه اقاش

اه اه همبن امشب ک با شوهرم قهر کردم کلی فحش ت. پیام بهش دادم باید اینارو میگفتی، 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭