2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیای نظر بدین

94 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها  من  شوهر عمه دارم که خیلی ب شوهرم محبت میکنه و دوسش داره و شوهرمم خیلی باهاشون صمیمیه کلا اگه ۱ روز نره اونجا دیونه میشه خیلی وابستس ولی بچه ها عمه شوهرم خیلی تو زندگی ما دخالت میکنه بعضی حرفاش رو شوهرم تاثیر داره حرفای زنده ای میزنه بخاطر اون تو زندگیم ارامش ندارم شوهرمم نمیتونه باهاشون قطع رابطه کنه بنظرتون چیکار کنم مثلا میگه زن حق نداره ب گوشی شوهرش دس بزنه زن فقط فامیل کاغذیه عروسا حق ندارن اسم بچه رو بزارن وقتی بزرگتر هس و ... والا دیگه نمیکشم  بنظرتون چیکار کنم تو ارامش باشم؟

با عمه شوهرت صحبت کن بعدش هم با شوهرت اگه نشد بگو طلاق میگیرم الکی ک نیس انگار برده گرفتن بگو ب ...

عمه شوهرمم مجردا فک میکنه شوهرم بچشه میگم زیاد رفت امد نکن دعواموم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=280145679]بهش بگو تو زندگی من دخالت نکن[/QUOTاخه فقط اون نیس که یه بار بحثمون شد گفت اگه مادر ...

ب عمش بگو خب

بعد هم ب شوهرت بگو بین من و عمت باید یکی رو انتخاب کنی

این همه احساسات برای عمش خوب نیست به زندگیتون لطمه وارد میشه

ب عمش بگو خب بعد هم ب شوهرت بگو بین من و عمت باید یکی رو انتخاب کنی این همه احساسات برای عمش خوب ن ...

بخدا من مشکلی با شوهرم ندارم فقط خانوادش تموم بحثامون بخاطر اونه