2821
2789
عنوان

ترسناک👻

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست
دوست شوهرم نظامیه تعریف میکرد انتقالش دادن یه پاسگاه مرزی نوک کوه بوده معروف به جن داشتن میگفت کسایی ...

جعر

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه نمیگن پاهاشون سم داره؟

نه من ندیدم عباش بلند بود پاهاش رو زمین نبود 

خدایی هر کی نی نی یارو برام صدا کنه . خیلی آدمه  ..............این نقطه چینا فوشه . نفرینش میکنم .. خیلی بی جنبه هستی . شبیه پیر زنا هستی . حالم ازت بهم میخوره... 

ما یه عروسک داریم این عروسک نمیدونم قضیش چیه ولی هرکی میبینش یه حس بدی میگیره اونروزم میخواستم برم اتاق عروسکو دیدم روش یور دیگه بود بعد که میخواستم از اتاق بیام بیرون دیدمش روش یور دیگه شده بود اونروزم مامانم تنها بوده خواب بوده میگه یکی داشت گردنمو بیشگون میگرفت گریش گرفته بود برامون تعریف میکرد داداشم میگه اونروز خواب بودم یهو از خواب بیدار شدم دیدم سه نفر وایسادن دارن عروسکو نگاه میکنن یکی از فامیلامونم شب خونه مامونده بود میگفت دیدم عروسکه پاهاش سم شده داره راه میره خیلی تلاش کردن عروسکو بندازن بیرون ولی من نمیزارم کذاشتمش رو تختم بغل خودم 😂🚶‍♀️

من يك آدمِ به شدّت معمولــــــى هستم!
مگه نمیگن پاهاشون سم داره؟

واقعا؟😐یا ابلفضل  تازه فهمیدم فامیلمون میگفت عروسکت راه میرفت پاهاش سم شده بود😐😂اونم نمیدونه که پای جن سمه یعنی جدا جن بوده😐

دوست شوهرم نظامیه تعریف میکرد انتقالش دادن یه پاسگاه مرزی نوک کوه بوده معروف به جن داشتن میگفت کسایی ...

روحه کرم میریخته اینا فیلم نبینن روحا و جنها هم دیگه بیکار شدن

واقعا؟😐یا ابلفضل  تازه فهمیدم فامیلمون میگفت عروسکت راه میرفت پاهاش سم شده بود😐😂اونم نمیدونه ...

هر کس ادعا میکنه جن دیده یا دچار خطای ذهنی و محاسبات غلط ناشی از خطای دید شده یا دروغ میگه یا ترسیده

این خرافات رو از خودتون و خانواده‌تان دور کنید. با آرامش زندگی کنید.
هر اتفاقی که توی زندگیمون میفته مستقیم با عملکرد خودمون در ارتباطه نه نیروهای غیبی. 

شیطان هیچ ارتباطی با وحی ندارد که بخواهد در آن خلل و جاسوسی کند برای این کار خلق نشده است آیه 210 سوره شعرا این را می فرماید.

وَ ما تَنَزَّلَتْ بِهِ الشَّياطِينُ - وَ ما يَنْبَغِي لَهُمْ وَ ما يَسْتَطِيعُونَ - إِنَّهُمْ عَنِ السَّمْعِ لَمَعْزُولُونَ -به شیطان وحی نازل نشده و سزاوار بر این نیستند و استطاعت آن را هم (از نظر ماهیت وجودی) ندارند. 

به علاوه آنها از گوش و شنیدن محروم هستند این آیه سند مهمی است که جن و ملائکه و شیطان که دارای یک ماهیت هستند قدرت جاسوسی ندارند و ارتباطی هم به آنها ندارد که در آسمان به انتظار بنشینند تا جاسوسی کلام خدا کنند.

این از اعتقادات خرافی مردم در صدر اسلام بوده که خداوند در سوره جن آن را نفی میکند.

تو کتابهایی مذهبی و علمی که خوندم با اطمینان میشه گفت ۹۹ درصد گفتن جن اصلا سم نداره.
پس بنابر این کسانی که ادعا میکنن جن دیدن که دست و پاهاش انگشت نداشته و بجاش سم داشته این مطلب کاملا اشتباست. 

جن هرگز و هرگز توان وارد شدن به کالبد انسان رو نداره و نمیتونه جسم انسان رو تسخیر کنه و به تصرف خودش در بیاره چون باید روح اون انسان رو تسخیر که امکان اینکار صفره و مطلقا امکان پذیر نیست یعنی توان و اراده تصرف روح انسان رو نداره.

همه محققان، دانشمندان و افراد با تحصیلات مذهبی باهم همگی این نظر رو دارند که به هیچ عنوان جنیان نمیتونن وارد دنیا و حریم انسانها بشن و تنها یک راه برای ورودشون به حریم انسانها هست.

اونم اینه که خود انسان با یه سری کارها باعث ورود جن به زندگیش بشه وگرنه جن حتی اراده و قدرت اذیت و آزار انسان رو نداره تا خود انسان نخواد.

پس به این راحتی نمیشه گفت جن بتونه وارد کالبد انسان بشه

و از طرفی یه سریا هم ادعا میکنن که انسانها، حیوانات و حتی اجسام که جون ندارن حتی میوهها دارای یه هاله انرژی هستن حالا اجسام و میوهها که موجود زنده نیستن چطور هاله ای از  انرژی دارن؟

و  مدعی هستن که در شرایطی خاص این هاله کمرنگ و نازک میشه مثلا انسانها بیمار میشن حتی سرماخوردگی یا حیوانات بر اثر بیماری این هالشون نازک میشه...

ولی  میوهها چطوری این هالشون نازک میشه میگن مثلا بر اثر خراب شدگی و گندیدگی یعنی مثلا سیب جن زده بشه 😳🙄🤦🏻‍♀️🤔

ولی اجسام نه بیمار میشن، نه خراب میشن نه میگندن چی میشه قضیشون؟ 

در مورد انسانها اینا ادعا میکنن تنها در این صورت اونها میتونن به انسانها ضربه بزنن و آزار و اذیت کنن یا به فرض محال قادر به تسخیر کالبد آدمی بشن که انسانها مریض بشن. 

که این نظریه رد میشه چرا...
چون اگر قرار بر این باشه که انسانها با مریضی راه ورود اجنه به حریم و زندگی خودشون رو باز کنن همه انسانها در طول یکسال چندین و چندبار جنزده میشدن و اینکه انسان نسبت به طول عمرش و به نسبت سنش که عمر میکنه مثلا 80سالگی 100بار باید جن زده بشه که  این امری محاله.

تو قرآن نوشته از آتش بدون دود هست و یه برنامه تو تلویزیون دیدم میگفت این شعله های آتش که میبینید گاز فشرده هستن پس در نتیجه جن از جنس گاز هست مثل هوا  که از جنس گازه و دیده نمیشه همین
تو علم شیمی  شعله های آتش از جنس گاز هستن که به این شکل دیده میشن چون فشرده هستن. 

اون قسمت اولش رو یه جا خوندم برام جالب بود ولی قسمت دومش طبق مطالعه خودم بوده از چند تا کتاب و گوگل. 

هر کس ادعا میکنه جن دیده یا دچار خطای ذهنی و محاسبات غلط ناشی از خطای دید شده یا دروغ میگه یا ترسیده ...

عزیزم اگه فقط خودم دیده بودم میگفتم خرافاته و توهم زدم ولی کل خانوادمون و حتی فامیلمون که راجبش نمیدونستن هم دیدن حتی داداشم میگفت دستمو بشگون گرفته وقتی خواب بیداری بودم ما فک مبکردم توهم زده وقتی دستشو نشون داد دستش کلا کبود شده بود ما رفتیم دعا نویس دعا نویس گفتش وجود داره و واقعی هست عروسکه شاید طلسم شده و... ولی ترسیدم باطلش کنم که بیشتر اذیتم کنه بیخیال شدم گذاشتم بغلم شبا پیشش میخوابم یبار خواب بودم حس کردم یکی داره میزنه به کمرم بلند شدم دیدم عروسکه که اونطرفم بود الان اینطرفمه:)

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز