2777
2789
عنوان

صندلی

92 بازدید | 12 پست

بچه ها یکی از پسرای دانشگاه اون روز اومد قشنگ صندلیشو گذاشت بغل دست من نشست حتی فاصله ام نداد قشنگ بغلم نشست

نمیخوام بزرگش کنم

ولی دلیل اینکه یهو یه پسر میاد تو کلاس قشنگ نزدیک یه دختر میشینه چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روت کراشه

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
احمق جد و آبادته بیشور  البته داری میسوزی معلومه

فک کنم منظورش پسره بود😐🚶

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
داری مسخره میکنی😐

ن جدی 

خیلی بی ادب و بی شخصیتی  مگه من تورو گفتم اون پسره رو گفتم

خب اخه ببین پی امتو یهو زدی احمق فکر کردم با منی

ولی اگه با منم نیستی چرا به این و اون بی احترامی میکنی